Får slippe inn flere tilskuere

Regjeringen tillatter 600 tilskuere på fotballkamper fra 12. oktober.

Annonse:

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) meldte idag at det kan slippes inn inntil 600 tilskuere på fotballkamper og andre utendørsarrangementer fra og med 12. oktober. Det betyr at vi kan ha 600 tilskuere på de fire siste hjemmekampene våre denne sesongen.

Søndagens oppgjør mot Haugesund går fortsatt med 200, men hjemmekampen mot Sandefjord 25.10 blir den første med 600 mennesker på tribunen.

- Det er veldig fint at vi kan få slippe inn flere tilskuere på de fire siste hjemmekampene i år, det er et skritt i retning en mer normal situasjon. Samtidig er vi veldig sikre på at vi kunne håndtert mange flere tilskuere enn det på stadion på en forsvarlig måte, sier Christopher MacConnacher, daglig leder i Start.

- Nå får flere av våre supportere mulighet til å komme på kamp samtidig, og det vil gi en bedre ramme rundt kampene og gi spillerne ekstra støtte. Det er veldig flott, sier MacConnacher.

Hvordan fordelingen av plassene blir på de siste fire kampene vil vi komme tilbake til. 

Fra før har vi bestemt at sesongkortholderne på Singing Section skal få tilgang på resten av kampene, mot at de ikke får samme rabatt på sesongkort for 2021 som de øvrige sesongkortholderne.

Annonse fra Obos-ligaen: