Gir opptil 90 prosent rabatt på sesongkort 2021

Informasjon til våre sesongkortholdere om fordeling av billetter ut sesongen og rabatt på sesongkort for neste sesong. Foto: Kristin Søvik

Annonse:

Eliteserien er passert halvspilt, og vi har spilt ni av 15 hjemmekamper i denne sesongen. Dessverre har vi kun hatt mulighet til å ta inn 200 tilskuere på hver av disse kampene. Det har skapt frustrasjon både hos oss og hos mange av våre sesongkortholdere.

Vi har fått få spørsmål fra folk som er uenig i måten billettene er fordelt på, og vi er utrolig imponert over den tålmodigheten og lojaliteten sesongkortholderne har vist oss i denne spesielle perioden.

For Start har det vært vanskelig å kunne gi god informasjon ettersom alt har vært meget uklart de siste månedene. NFF ønsket at vi skulle få slippe inn rundt 2000 mennesker på hjemmekampen mot VIF i august, men maks antall mennesker på arrangementer er fortsatt på 200.

- Vi savner virkelig å kunne slippe inn flere publikummere på arenaen, men jeg vil si at de som har fått slippe inn virkelig har lagd god stemning. De gjør en forskjell, noe resultatene våre på hjemmebane de siste månedene er et godt bevis på, sier daglig leder Christopher MacConnacher.

Nå har klubben kommet frem til en fordeling for resten av sesongen, og samtidig ønsker vi å gi alle dere som har beholdt deres sesongkort og stått ved oss i denne tiden en belønning for det.

Dette innebærer:

  • Sesongkortholdere (privatmarked) trekkes fortsatt til hver kamp. Per i dag skal alle ha fått plass på minst en av kampene, og vi gjør vårt ytterste for at alle skal få inngang på to kamper i løpet av sesongen.

  • Singing Section vil være åpen på alle de resterende seks hjemmekampene, noe som betyr at sesongkortholdere på det feltet vil få muligheten til å gå på opptil ti av sesongens hjemmekamper.

  • Sesongkortholdere (privatmarked) på alle felt utenom Singing Section vil få hele 90 prosent rabatt på sesongkort for 2021-sesongen.

  • Sesongkortholderne på Singing section vil få 35 prosent rabatt på sesongkort for 2021-sesongen.

 

Takker trofaste supportere

Christopher MacConnacher forteller at klubben gjør dette for å gi noe tilbake til supporterne som har støttet klubben i år.

- Vi ønsker å vise at vi setter stor pris på våre trofaste supportere. Samtidig er det en konsekvens av at vi ikke har hatt mulighet til å levere det produktet de har kjøpt, sier MacConnacher.

Han forteller at klubben stadig får henvendelser fra folk som ønsker å støtte klubben i denne utrolig spesielle sesongen, og det er en liten andel som har søkt om refusjon på sine sesongkort.

- Nå får alle som har beholdt sitt sesongkort mulighet til kjøpe sesongkort for neste år for en tiendel av prisen. Om noen ønsker å støtte klubben utover det så kan de heller kjøpe stein i Folkeveggen (noen få igjen), supportereffekter og eller virtuelle varer. Vi setter utrolig pris på all støtte vi opplever i denne spesielle sesongen, sier MacConnacher.

 

Ønsker mest mulig stemning

Når det gjelder fordelingen av billetter de resterende kampene har vi tatt hensyn til ønsker fra spillerne og trenerapparatet. 

- Sesongkortholderne på Singing Section har fått være tilstede på noen ekstra kamper i det siste, og vi har hatt veldig gode resultater i de kampene der vi har hatt våre mest høylytte supportere på arenaen. Det er et stort ønske fra spillere og trenere å ha dem der, fordi den vokale støtten gjør en forskjell. Forhåpentligvis kan det gi oss det lille ekstra til å klatre på tabellen i høst, sier MacConnacher.

 

Annonse fra Obos-ligaen: