Endelig - Får sin kamp nummer 200 mot Ranheim

Henrik Robstad er i startelleveren til dagens kamp mot Ranheim, og får dermed sin kamp nummer 200 for IK Start.

Annonse:

Hånes-gutten Henrik Robstad kom til Start som juniorspiller, og spilte på aldersbestemte lag og vårt andrelag før han i 2010 gikk til Vindbjart. Han var innom både laget fra Vennesla og Jerv før han etablerte seg på A-laget til Start i 2016.

Siden hans overgang fra Jerv etter 2015-sesongen har Henrik Robstad nå spilt 199 offisielle kamper. Mot Ranheim i ettermiddag får han sin opptreden nummer 200.

Den anvendelige venstrebacken debuterte mot Lillestrøm den 13. mars 2016. Hans første scoring for klubben kom mot Kongsvinger 23. juli 2017.

- Det er bare å gratulere en hedersman og et forbilde. Det Henrik står for på banen har de fleste sett og opplevd, men jeg vil trekke frem den personen jeg har mest dialog med utenfor banen. Henrik er en leder som kanskje ikke alltid er den mest synlige eller bruker de sterkeste ordene. Han går alltid foran som et godt eksempel og er et forbilde for alle, samtidig som han har kloke resonnementer når ting skal diskuteres og ses fra ulike ståsteder, sier sportssjef Magni Fannberg og legger til:

- Han har alltid det beste fra klubben og laget over tid som utgangspunkt, og det har han også med seg i aksjoner når ting skal tas opp. Han står for så mye som vi som klubb ønsker å identifisere oss med.

Gratulerer med 200 kamper, Henrik!

Annonse fra Obos-ligaen: