Får drømmeopphold

Tobias Christensen drar på treningsopphold til en av Europas største klubber.

Annonse:

4. desember er Tobias Christensen på plass hos Monaco og et 16 dager langt opphold. Den talentfulle Start-spilleren får dermed en unik mulighet til å gjøre seg kjent med en av Europas største klubber.

- Dette blir veldig gøy. Det er jo en stor klubb og det skal bli  spennende å se hvordan de jobber og hvordan ting er hos dem, sier 17-åringen.

- Fantastisk for Tobias og Start

Tidspunktet for treningsoppholdet passer fint i og med at Start-spillerne har hatt noen rolige uker etter serieavslutningen.

- Dette er en fantastisk nyhet for Tobias og Start. På den ene siden får gutten belønning for den flotte utviklingen han har opplevd den siste tiden og for Start betyr dette at klubben nok en gang dyrker frem en spiller som får oppmerksomhet hos en europeisk storklubb, sier sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen.

- Vil bli tatt godt hånd om

Karlsen kjenner Monaco svært godt etter at han jobbet der i 2012 og 2013.

- Jeg kjenner jo klubben veldig godt fra innsiden - og her vil han bli tatt hånd om på en ytterst profesjonell måte. Dette blir lærerikt og inspirerende. Mer enn noe annet blir dette en førsteklasses erfaring for Tobias. I denne perioden får han leve og ånde i det ypperste utviklingsmiljøet i verden. Det er knapt noen klubb som kan vise til en bedre historikk med å utvikle spillere enn Monaco, sier Karlsen.

Tilbake til jul og oppkjøring

20. desember returnerer Christensen til Kristiansand, og på nyåret venter sesongoppkjøring med Start.

- Timingen er perfekt. Nå har vi hatt et par rolig uker og jeg er ikke typen som synes det er gøy med ferie for lenge, sier Tobias.

 

Annonse fra Obos-ligaen: