Fabian Østigård Ness går til B36 Tórshavn

Venstreback Fabian Østigård Ness går fra IK Start til den Færøyske klubben B36 Tórshavn.

Annonse:

IK Start og B36 Tórshavn har kommet til enighet om en overgang for Fabian Østigård Ness. Fabian kom til Start fra Grorud i begynnelsen av 2023 og har siden da spilt 42 kamper for A-laget vårt.

Venstrebacken startet sin karriere i Strømmen, der han spilte juniorfotball frem til 2016, da han gikk til Oslo-klubben Grorud. Der debuterte han på A-laget i 2017 og spilte der fram til han kom til Start. Han fikk debuten sin for Start i NM mot Tromsø i mars 2023 på Sparebanken Sør Arena. 

Fabian har satt pris på tiden i Start: "Min tid i Start har vært veldig fin og lærerik. Jeg har stortrivdes i Kristiansand og fått meg venner for livet. På banen har jeg hatt både oppturer og nedturer og jobbet alt jeg kan, men kanskje ikke fått vist meg frem sånn som jeg selv har ønsket. Mine lagkamerater har vært helt fantastiske fra dag 1 og det samholdet gruppen har er unikt". 

"Fabian er en god gutt. Jeg vil takke han for den jobben han har gjort i Start og ønsker han lykke til videre", sier Azar Karadas.

Nytt eventyr på færøyene

Nå tar Fabian Ness turen videre til B36 Tórshavn, som er en av Færøyenes mest suksessfulle fotballklubber. Hans nye klubb trenes for tiden av tidligere landslagspiller Magne Hoseth. Klubben vant sist den Færøyske serien i 2015 og vant cupen i 2021.

Vi i IK Start takker Fabian for innsatsen i gult og svart og ønsker han masse lykke til på Færøyene!

Annonse fra Obos-ligaen: