Ettertraktet talent valgte Start

Adnan Hadzic mener Start er den rette klubben for å realisere sine drømmer.

Annonse:

18-åringen er enig med Start om sine personlige betingelser og er nå klar for Start ut 2020.

- Jeg har valgt den klubben der jeg kan utvikle meg best mulig. Det sportslige tilbudet er veldig spennende og klubben har vist at de satser på unge spillere. Da jeg besøkte byen og klubben fikk jeg et meget godt inntrykk av det sportslige og omgivelsene. Jeg er overbevist om at Start er det rette valget, sier Adnan Hadzic.

Han presenteres for sitt nye publikum i forbindelse med Start-Kongsvinger, søndag klokka 1800.

Ambisjoner og drømmer

Midtbanespilleren har store ambisjoner og drømmer som fotballspiller. Nå gleder han seg til å ta nye steg i Start og Kristiansand.

 - Start er en klubb som hører hjemme på det øverste nivået – og tenker at slik skal det være fremover også. Jeg gleder meg til å være en del av dette, sier Hadzic.

Stolt styreleder

Styreleder i Start En Drøm AS, Christopher Langeland, er stolt over å kunne presentere Adnan som den første signeringen etter at samarbeidsavtalen ble vedtatt for kort tid siden.

- Start En Drøm AS sin visjon er at Start skal inspirere barn og voksne på Sørlandet til å tro på og å realisere sine drømmer og visjoner. I dag har Adnan realisert sin drøm. Vi håper det vil inspirere alle barn og voksne på Sørlandet. Vi har vi vært tydelige på å vise langsiktighet i valgene vi skal ta. Vi er derfor utrolig stolte over at en av Norges mest ettertraktede unge spillere har valgt å ta del i vår drøm, sier Langeland. 

Attraktiv spiller

Adnan Hadzic er et av Norges største talenter og har gjennom våren vært en svært ettertraktet spiller fra flere eliteserieklubber. Han har spilte fem kamper for det norske G18-landslaget og får særdeles gode skussmål fra landslagstrener Pål Arne Johansen. Han kommer fra Ørn-Horten, hvor han spilte sin siste kamp lørdag. Like etter kampslutt tok han turen til Kristiansand og møtte Langeland og Start-direktør Even Øgrey Brandsdal.

- Dette er første gang på en god stund at Start har kjøpt et stort talent utenfor Sørlandets grenser. Det er en milepæl for Start og viser at vi har fått en høy status som en utviklingsklubb, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Klassekompis med Christensen & co

Adnan Hadzic vil også bli en del av Akademiets satsning med toppidrettsgymnas på Sparebanken Sør Arena. Der vil han bli klassekamerat med Tobias Christensen og andre store Start-talenter.

Annonse fra Obos-ligaen: