En uke til seriestart - bortefeltet snart utsolgt

Seriestarten for OBOS-ligaen 2023 er kun en påskeferie unna. 2. påskedag gjester vi Moss på Melløs stadion til årets første seriekamp. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

KJØP SESONGKORT HER

Seriestart er kun en uke unna. Vi skal til Moss og Melløs stadion på 2. påskedag. Avspark er klokken 15:00.

For første gang siden 2010 skal Moss spille fotball på landets nest høyeste nivå. Det ser ut til å bli en fin ramme rundt kampen, da hele byen mobiliserer til kamp. Noen andre som også mobiliserer er Startfamilen.

Kun 24 billetter igjen på bortefeltet

Det er knapphet om billettene på bortefeltet, og det anbefales sterkt å kjøpe billett i god tid på forhånd. I skrivende stund er det solgt 213 antall billetter av totalt 237 tilgjengelige. Det er altså kun 24 plasser på bortefeltet igjen. Billetter kan kjøpes her. Bortefeltet er FELT H på Melløs -og det vil være vakter som viser hvor man skal gå.

Billettsalget for bortesupportere foregår KUN digitalt. Det vil si at du må ha bestilt billett på forhånd via Moss sine sider på ticketco for å få kampbillett. Siden det går mot et fullsatt bortefelt, anbefaler også Moss FK at man møter opp tidlig for å sørge for at alle kommer inn til kampen i god tid.

Flere bussturer satt opp

Londsia setter opp busstur til og fra Kristiansand. Les mer om den her. Østlandsgrupperingen, Tigerberget Øst, arrangerer også til Melløs fra Oslo. Les om turen fra Oslo her. I tillegg til de som har meldt seg på forventes det en stor andel "Startere" som ordner egen transport og skal på kamp.

To kamper på én uke

Kampen mot Moss er den første av to seriekamper den uken. Søndag 16. april sesongdebuterer vi på Sparebanken Sør Arena - og for en kamp det blir. Opprykksfavoritt Kristiansund er motstander. Vi håper på mange folk på, og håper så mange som mulig kjøper sesongkort og støtter oss gjennom hele sesongen 2023.

KJØP SESONGKORT HER

Annonse fra Obos-ligaen: