B0DC99F0-8523-42C1-A039-7ECF648C4DA7

Elias Nahiry har skrevet treårskontrakt med Grorud

19. november i fjor skrev Elias Nahiry proffkontrakt med Start. Nå fortsetter 19-åringen karrieren i Oslo-klubben Grorud, der han har skrevet treårskontrakt.

Annonse:

- Grorud er en spennende klubb. Jeg tror spillestilen deres vil passe meg bra, og klubben virker derfor som et naturlig valg for min videre utvikling. Jeg er på plass i Oslo til sesongoppkjøringen starter 9. januar, sier Elias, og legger til:

- Utenom fotballen skal jeg jobbe med et idretts- og aktivitetstilbud for barn og unge på Grorud. Også er det mulig jeg skal begynne å studere etter sommeren.

Elias kom til Start fra Randesund i januar 2021, og viste straks sitt offensive potensiale. Hans sterke førstesesong, både for Start 2 og G19, ble belønnet med proffkontrakt. Han står bokført med 31 kamper og to mål og ni assists for Start 2.

- Jeg tar med meg to fine år i Start, hvor jeg har utviklet meg til å bli den personen jeg er i dag. Jeg er blitt kjent med masse fine folk; spillere og ansvarlige i administrasjonen, sier 19-åringen som fyller 20 21. januar.

- Årets sesong var varierende for Elias på grunn av en del skader, men alle vet at det bor mye fotball i ham. Han har trent veldig godt i høst og viste seg positivt fram i Grorud. Vi ønsket å leie ham ut, men i samtaler med Grorud, og Elias, viste det seg at de ønsket ham permanent, sier Tomi Markovski, Starts utviklingsleder, og fortsetter:

- Elias får nå en kjempefin mulighet i en klubb som er kjent for å videreutvikle unge spillere. Vi ønsker ham lykke til, og kommer til å følge med på ham videre.

Grorud endte nest sist i OBOS-ligaen i år, og skal i 2023 spille i PostNord-ligaen, tredje høyeste nivå. De serieåpner hjemme mot Aalesund 2 tirsdag 11. april.

Annonse fra Obos-ligaen: