- Det var et tungt tap

Eirik Schulze leverte både mål og målgivende i en jevnspilt kamp på Briskeby Stadion. Det var dessverre ikke nok i dag.

Annonse:

"Vi har mye ball og viser gode tendenser, men det holder dessverre ikke helt inn. Hvordan ser du på kampen?"

- Det er vanskelig å svare på det så tidlig, jeg synes vi er med hele veien og kunne fint tatt med oss et poeng. Vi scorer to mål på bortebane mot serielederen og vi viser gode tendenser. Det var et tungt tap, sier Eirik Schulze.

Tre minutter ut i andre omgang flyr Eirik høyt og nikker ballen i mål, og utlikner til 2-2. 

- Vi fikk en perfekt start på andre omgang med et tidlig mål. På det tidspunktet tenker jeg at nå går vi for seier. Vi gir aldri opp, men det er tungt å slippe inn den tredje etter å ha spilt oss godt inn i kampen. Vi får flere sjanser ut i kampen som vi kunne satt, men det ville seg dessverre ikke, sier Eirik om HamKam sin tredje scoring. 

"Hvordan ser du på resten av sesongen?"

- Vi jobber mot et nytt system og en ny stil, vi fokuserer på oss selv og jobber for å bli bedre. Nå handler det om å jobbe veldig godt på trening og håper vi kan plukke masse poeng i andre halvdel av sesongen, sier Eirik som tar med seg to målpoeng hjem. 

"På de tre siste kampene har vi møtt tre av lagene som kjemper om direkte opprykk. Vi tar med oss to poeng på disse kampene, fortjener vi mer?"

- Jeg skulle gjerne sett at vi tar mer enn to poeng med tanke på spillet vårt, vi burde nok ha slått Sogndal. Jeg er sikker på at det blir bra når vi får alle brikkene på plass. Du kan spille en perfekt kamp, men likevel tape, fotballen er rar på den måten. Vi ser fremover og gleder oss til å spille for våre egne supportere til lørdagen mot KFUM Oslo. Det er ingen tvil om at Start-supportere fortjener en opptur, vi gjør så godt vi kan for å få Start tilbake der klubben hører hjemme, avslutter Eirik, samtidig som han håper på masse støtte til hjemmekampen mot KFUM Oslo lørdag 11.september.

Annonse fra Obos-ligaen: