Det spisser seg til i toppen - Kom på årets nest siste hjemmekamp

OBOS-ligaens nest siste hjemmekamp er søndag 16. oktober mot Åsane. Vi trenger all støtte vi kan få i kampen om den viktige 3. plassen.

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

Laget vi spilte sesongens første kamp mot er motstander på søndag, når vi spiller sesongens nest siste hjemmekamp før kvaliken. Åsane kommer på besøk, og det er ekstremt viktig at vi slår tilbake med 3 poeng etter sist kamp. Vi ligger nå - tre kamper før slutt - på 4. plass, kun ett poeng bak den viktige 3. plassen. Viktigheten av å vinne denne kampen er derfor stor i jakten på en så god kvalikplass som mulig.

K P
3 KFUM 27 46
4 Start 27 45
5 Kongsvinger 27 43
6 Sandnes Ulf 27 43


Fra sist kamp er Basilio Ndong tilbake fra suspensjon, og klar for å bidra mot Åsane. Motstanderne fra Bergen, som vi slo 5-1 i første serierunde, ligger på 11. plass med 32 poeng, og 7 poeng ned til kvalik. Dermed ser de ut til å få en sesongavslutning uten den store spenningen. Forrige kamp slo de Raufoss 1-0.

Praktisk informasjon:

For å minimere kø- og ventetiden i billettluken henstiller vi absolutt alle som har tenkt seg på kamp til å kjøpe billett på nett på forhånd. Dette gjelder også bortesupportere.

Syngeseksjonen på Felt T1 på Sparebanken Sør Arena har som kjent fått et nytt navn, Londsia, og er et felles samarbeid mellom ulike supportergrupperinger. Årets hjemmekamper har vært et godt eksempel på hvor god stemning som kan skapes med et felles supporterfelt. Stemningen som har blitt skapt har vært helt fantastisk, og er en viktig bidragsyter til at spillerne på banen skal hente ut de siste ekstra prosentene.

For at alle som ønsker å stå blant Londsia anbefaler vi derfor å kjøpe billett der på forhånd. Barn opp til 16 år kan kjøpe billett med fritt setevalg på Felt T1 for kr 90,-. For de under 20 år kan man kjøpe ungdomsbillett på T1, "Londsia Ung", for kr 100,- mens fra 21 år og oppover får billett for kr 150,- på T1 under billettkategorien "Londsia".

Etter kampen:

Ringknuten åpnes opp for gjennomkjøring etter kampen for å gjøre trafikkavviklingen hjem fra kampen så lett som mulig.

Vi gleder oss til å ta dere imot til årets nest siste hjemmekamp. Heia Start!

KJØP BILLETTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: