Derviskadic og Pedersen-scoringer i seier over Bryne

Dagens treningskamp mot Bryne på Sparebanken Sør Arena endte med en 2-0-seier. (Foto: Tor Erik Schrøder)

I dag, lørdag, tok vi i mot Bryne til kamp på Sparebanken Sør Arena, og for en start vi fikk. I det 5. minutt tok vi ledelsen 1-0 etter at Emir Derviskadic hamret ballen opp i krysset fra 25 meter. Vi hadde full kontroll det meste av den første omgangen, og var nære 2-0 da Tom Strannegård bommet alene med keeper etter en nydelig pasning av Luc Mares. Mål ble det derimot ikke, og vi gikk til pause på stillingen 1-0.

Andre omgang fortsatte i samme spor, der vi hadde mye ball og stort sett god kontroll. Emil Grønn Pedersen var nære å øke ledelsen etter litt over timen spilt, da han kriget til seg en mulighet fra skrått hold. Skuddet ble reddet av keeper. Også Sander Sjøkvist vare nære 2-0-scoring, etter nydelige Start-kombinasjoner, men også hans skudd ble reddet.

2-0-scoringen kom omsider i det 78. minutt, da Mathias Grundtjern fant Emil Grønn Pedersen med et strålende innlegg. Pedersen gjorde ingen feil da han headet innlegget i mål. Flere scoringer ble det ikke, og kampen endte med en stødig 2-0-seier mot Bryne.

KAMPFAKTA

• Treningskamp

• Start 2-0 Bryne (1-0)

• Sparebanken Sør Arena

• 1-0 Emir Derviskadic 5´

• 2-0 Emil Grønn Pedersen 78´

Vårt lag: Mark Jensen, Sander Sjøkvist, Luc Mares, Jesper Gregersen, Henrik Robstad, Fabian Ness, Tom Strannegård, Emir Derviskadic, Salim Nkubiri, Emil Grønn Pedersen, Marius Nordal.

Innbyttere: Johnsen, Eftevaag, Dashaev, Grundetjern, Richardsen, Sanyang.

1’ Kampen er i gang.

5’ 1-0 Emir Derviskadic!! For en scoring!

25’ Målet til Emir det soleklare høydepunktet så langt i omgangen. Mark Jensen med en kjemperedning på et frispark fra Bryne som også må nevnes.

29’ Stor sjanse til Tom Strannegård, men avslutningen går rett på keeper.

41’ Gult kort til Mark Jensen.

45’ Pause Vi går til pause med 1-0 etter et nydelig mål av Emir.

46’ Vi gjør ett bytte til andre omgang. Mathias Grundetjern kommer inn for Tom Strannegård.

60’ Marius Nordal erstattes av Alagie Sanyang.

67’ Vi kombinerer fint offensivt på ett touch før Ness slipper til Sjøkvist som får avsluttet, men rett på keeper. Stor sjanse.

69’ Vi gjør enda et bytte. Levi Eftevaag kommer inn for Salim Nkubiri.

78’ Emil Grønn Pedersen sender oss opp i 2-0! Et nydelig innlegg av Mathias Grundetjern finner Emil Grønn Pedersen som henger høyt i luften og stanger inn 2-0.

90’ Kamp slutt. Nok en god treningskamp, med to nydelige scoringer fra Derviskadic og Grønn Pedersen.