Dempseys dom over Haugesund-kampen

Mark Dempsey synes ikke tapet var så ufortjent som "alle" mener. Foto: NTB scanpix

Annonse:

0-1 mot Haugesund i sesongens syvende seriekamp var en stor skuffelse. Etterpå var de fleste enige i at Start hadde fortjent minst ett poeng i kampen, ja selv flere Haugesund-spillere og trener Horneland uttalte det under direktesendingen på fvn.no etter kampen.

Vi satte oss ned med Start-trener Mark Dempsey, dagen derpå, for å høre hva han synes. 

- Den generelle oppfatningene etter kampen var at vi var veldig uheldige, men jeg følte ikke det. Jeg følte at de siste minuttene kamuflerte litt det som skjedde før i kampen, sier Dempsey.

- Vi kan ikke gjemme oss bak de siste fem minuttene. Vi var ikke gode nok. Vi må være bedre med ballen, og bedre uten ballen, sier han.

Se hele intervjuet nederst i saken.

Han var spesielt misfornøyd med måten laget slapp inn 0-1-målet på. 

- Det har skjedd for mange ganger nå at, at de kommer så enkelt frem på siden, og at de kommer så enkelt til inne i feltet.

Han var relativt fornøyd med førsteomgangen, der laget kunne ledet med med ett mål eller to.

- Så startet vi dårlig i andre omgang, som vi har gjort flere ganger i år. Jeg vet ikke hvorfor. Etter at vi slapp inn målet så svarte vi på en god måte, og vi kunne scoret et par mål. Men etter ti-femten minutter så kunne jeg se at selvtilliten forsvant litt hos en del spillere. Vi brukte for lang tid med ballen, vi prøvde å spille gjennom forsvarsmuren deres,  i stedet for å få ballen hurtig frem og få innlegg inn i boksen, slik vi gjorde de siste fem minuttene.

- Vi kan ikke synes synd på oss selv, vi må grave dypt, vi må finne energi og vi må være bedre organisert. Vi må være bedre. Vi er ikke gode nok nå, og vi må slå tilbake mot Arendal på onsdag.

Dempsey snakket også om hvordan han jobber for å holde motivasjonen og selvtilliten oppe i spillergruppen.

Se hele intervjuet her.


Annonse fra Obos-ligaen: