Comeback for Fristerens jule- tradisjon for Starts Gatelag

Trenerne Per-Erik Andersen (f.v.) og Espen Børufsen er veldig takknemlige for at Henning Kristiansen og Tor André Fidjestad fra Fristeren Catering i år kunne arrangere julebord for Starts Gatelag igjen. Den musikalske underholdningen stod Stein Roger Sordal (t.h.) for. (Foto: Egil Olsen).

Annonse:

I fjor satte korona-viruset en stopper for julebordet til Starts Gatelag hos Fristeren Catering på Sparebanken Sør Arena. I år kunne verken pandemi eller noe annet ribbe spillerne for en nydelig julemiddag.

- Dette er en flott tradisjon som vi som jobber med Gatelaget og spillerne setter veldig stor pris på. Her kommer vi til alt et julebord skal inneholde; blant annet ribbe, pinnekjøtt og riskrem, sier Espen Børufsen, leder Samfunnsansvar i Start, og legger til: 

- Henning og Tor André hos Fristeren Catering varter alltid opp med det beste ganen kan fristes med, og hadde i år også hentet inn Stein Roger Sordal til å spille for oss. Å høre ham synge julesanger gjorde måltidet til noe helt spesielt.

Julebordet er også en fin mulighet til å gjøre stas på Start-pensjonistene, som etter hver trening stiller med lunsj til Gatelaget.

- Det var veldig fint å ha «lunsjgjengen», som vi kaller dem, med på juleavslutningen, slik at også de fikk en hyggelig stund sammen med oss, sier Børufsen, og fortsetter:

- Gatelaget er en fantastisk gjeng som jeg er stolt av og som det er utrolig gøy å jobbe med. Det kommer stadig flere på trening og vi har bygd en veldig fin gruppe. Å gjøre noe sosialt utenfor fotballbanen, som å arrangere julebord, er veldig viktig, og noe spillerne virkelig fortjener.

07589C3D-C243-4A42-B443-79F0B617DD69.jpeg
Start-pensjonistene, eller «lunsjgjengen, som etter hver trening stiller med lunsj til Gatelaget, var også med på julebordet.

 

Annonse fra Obos-ligaen: