Bolaños ble presentert - se pressekonferansen

Se pressekonferansen der Christian Bolaños blir presentert som Start-spiller.

Annonse:

I går sprakk det som for mange var en stor, men destod mer gleder, bombe!

Vi henter tilbake Christian Bolaños til Start. Ballartisten som nylig ble seriemster med Saprissa i Costa Rica, og også ble både toppscorer og årets spiller i ligaen, vender tilbake til Sørlandet 10 år etter at han dro.

Han er ikke på plass i Kristiansand ennå, så derfor hadde vi ham på video under pressekonferansen i dag.

Se sendingen her:

Mange gode minner

- Jeg har mange gode minner fra sist jeg var i Start, det beste var nok da vi vant mot Rosenborg. Så jeg gleder meg til å spille mot Rosenborg igjen, sa Bolaños via video under dagens pressekonferanse.

Hva er den største forskjellen på deg som spiller i dag sammenlignet med den som dro fra Start i 2010? 

- Jeg er mer erfaren, det er vel den største forskjellen fra jeg dro i 2010. Jeg hadde en god sesong sist og jeg er i god form. Jeg trenger selvsagt et par dager på å bli kjent med nye lagkamerater og til å bli kjent med spillestilen i Start, sier han.

Han er klar på hva målet hans med å komme tilbake til Start er.

- Jeg vet at Start har mange unge, talentfulle spillere, og jeg skal gjøre mitt beste for å hjelpe for at laget skal bli i Eliteserien, sier han.

 

- Kan bidra med masse

- Det er utrolig gøy og spennende å få en slik spiller til klubben. Vi gleder oss til å se han på banen her igjen, sier sportslig leder Atle Roar Håland.

- Det er noe vi har jobbet med en god stund, og sikkert et navn som har vært på blokka her nesten siden han forlot klubben. Da vi et slags gjennombrudd for noen få dager siden så gikk det ganske fort, sier Håland.

Bolaños har en lang karriere bak seg, med blant annet tre VM-sluttspill for Costa Rica og erfaring fra ulike ligaer ute i verden. Trener Joey ser frem til å få inn costaricaneren i gruppa.

- Det er fantastisk å få en slik rutinert kvalitetsspiller inn. Vi har mange tøffe kamper igjen og trenger å plukke flere poeng. Det blir en stor tilvekst til laget, sier Joey Hardarson.

- Han kan bidra med masse. Han har en enorm erfaring, og jeg håper de unge spillerne våre suger til seg den læringen de kan mens han er her. Det tror jeg blir utrolig positivt, i tillegg til det han kan levere på banen, sier Joey.

Hvor sikker er vi på formen hans?

- Han spilte mange kamper forrige sesong og leverte rundt 30 målpoeng. Han fremstår som i veldig god fysisk form, så det er mye som tyder på at kan komme inn å levere fra første stund.

Start-Lillestrøm 3-0 019 Bolanos w

- Jeg er stolt

- Jeg er Start-fan og jeg så han spille. Jeg er rørt og ekstremt stolt. Det er et vannvittig godt arbeid som er gjort av alle i klubben som har fått det til. Det blir utrolig kult å få ham tilbake, jeg gleder meg helt vilt, sier Robin Reed, styreleder i Start En Drøm.

Også daglig leder Christopher MacConnacher gleder seg over å ha fått signaturen til en av de største profilene klubben har hatt de siste 20 årene.

- Det betyr mye å få inn en så stor profil, vi merker det på oppmerksomheten rundt klubben. Det er litt trist at vi bare får inn 200 mennesker på stadion, for jeg tror det er mange som hadde hatt lyst til å få med seg comebacket hans, sier MacConnacher.

- Det er få måneder igjen av året, og det skal spilles mange kamper. Alle parter har vært utrolig fleksible her for å få dette til. Dette kommer til å hjelpe klubben på mange måter, og hvis dette lykkes så kan det gi klubben et løft. Vi som investorer er selvfølgelig med på dette, og vi gleder oss til denne høsten, sier Reed.

Annonse fra Obos-ligaen: