Bli Start 2-assistent: - Gleder meg stort

IK Start har ansatt Roger Risholt som ny assistenttrener på Start 2 / G19. Risholt tiltrer i stillingen 1. april.

Annonse:

Fra 1. april går den velkjente tidligere Start- og landslagsspilleren Roger Risholt inn i stillingen som Spillerutvilker i utviklingsavdelingen / assistenttrener på Start 2 / G19.

- Som stolt sørlending, gleder jeg meg stort til å få bli en del av fylkets fotballflaggskip, IK Start, forteller nyansettelsen.

Som spiller var Risholt innom en rekke klubber i både inn- og utland. Han fikk også med seg tre A-landskamper.

- Som liten gutt med store drømmer om en fotballkarriere, var IK Start klubben alle vi sørlendinger hadde som mål og drøm om å spille for. Slik ønsker jeg at det også skal være for dagens spillere,

Den tidligere midtbanespilleren har etter spillerkarrieren vært hovedtrener for Arendal Fotball i flere år. Som spiller vokste Risholt opp med en drøm om å spille for IK Start, noe han fikk til. Nå vil han jobbe for at unge spillere i fremtiden skal få oppleve det samme.

- Jeg brenner for spillerutvikling og er veldig glad for muligheten IK Start nå gir meg. Å gi unge spillere muligheten til å utvikle seg i et trygt og godt miljø, ta steg som fotballspiller & menneske, og å få realisere drømmen om å spille på Sparebanken Sør Arena.

Vår nye spillerutvikler forteller om gode samtaler med UA-avdelingen som gjør han meget motivert for arbeidet som venter. Riholdt skryter av arbeidet som har har blitt lagt ned i klubbens utviklingsavdeling de siste årene, og gleder seg til å ta del i arbeidet med å utvikle unge spillere til å ta steget opp på klubbens A-lag.

- Det har gjennom fine samtaler med Johan, Tomi og Per Erik, vokst frem et sterkt ønske om være med på en spennende utfordring her i IK Start. Jeg ser virkelig frem til et sportslig godt 2024 i gult og svart, avslutter Risholt.

Velkommen tilbake til klubben, Roger!

Annonse fra Obos-ligaen: