Billettfordeling siste fire kamper

Fra og med 12. oktober er det lov med 600 tilskuere på kamper i Eliteserien. Fortsatt er det kun sesongkortholdere som får tilgang til kamper på Sparebanken Sør Arena.

Annonse:

- Vi skulle selvsagt ønsket at vi kunne tatt inn flere tilskuere på de siste spennende kampene, slik at vi kunne åpnet for salg av enkeltbilletter. Men samtidig var vi forberedt på at det kunne bli 200 tilskuere ut året. Derfor er vi glade for at det i alle fall slippes litt opp, sier Christopher MacConnacher, daglig leder i Start.

I starten av september bestemte klubben seg for en fordeling av billetter ut sesongen. Det innebar at alle vanlige sesongkortholdere skulle få adgang til to kamper i løpet av sesongen og ta de samtidig fikk rabatt på 90 prosent på sesongkort for 2021.

Sesongkortholdere på Singing section fikk 50 plasser på hver kamp ut sesongen, og adgang til opptil 10 kamper i løpet av sesongen. De fikk da en rabatt på 35 prosent på neste års sesongkort.

Les mer om det her.

Med mulighet for 400 flere tilskuere på kampene så vil mange av våre sesongkortholdere få mulighet til å få med seg én kamp til. Rabatten for neste år opprettholdes.

- Vi fortsetter å trekke blant våre sesongkortholdere. Nå kan vi garantere at alle får tilbud om to kamper i løpet av sesongen, og en god del vil også bli trukket ut til tre kamper. Ettersom vi allerede har gitt rabatt med utgangspunkt i at ikke det ble mer enn to kamper per sesongkortholder, så blir det i så fall en bonuskamp for de som er heldige og trekkes ut, sier MacConnacher.

Det vil fortsatt være 50 plasser på Singing Section, kampprotokollen tillater ikke flere enn det på ståplasser.

 

- Lag lyd 

Fordelingen av billetter vil bli tilnærmet lik som tidligere, bare skalert opp. Godt over halvparten av plassene går til sesongkortholdere privat, mens resten fordeles mellom. sesongkortholdere bedrift, æresmedlemmer og spillernes familie.

- Vi har virkelig merket de 200 som har vært på kampene til nå, og vi håper at stemningen vil bli enda bedre nå som tilskuerantallet tredobles. Det gjenstår fire spennende og viktige hjemmekamper og vi trenger publikum i ryggen. Vi oppfordrer alle som blir trukket ut til å være med å lage lyd og god stemning, sier MacConnacher.

 

Deles opp i soner

Publikum vil bli delt i seksjoner med maks 200 tilskuere i hver. De skal holdes adskilt både med ankomst, under kampen og når de forlater stadion.

Det er viktig at alle leser informasjonen dere får på mail når dere får tildelt billett, slik at dere vet når og hvor dere skal møte opp.

Vi vil takke alle som har vært på stadion i år for måten dere har fulgt retningslinjene og bidratt til at kampgjennomføringen på Sparebanken Sør Arena i år har vært eksemplarisk med tanke på smittevern.

Vi oppfordrer samtidig alle til fortsatt å følge retningslinjene på stadion nøye, det er viktig med tanke på å unngå oppblomstring av smitte og for at vi skal få mulighet til å øke tilskuertallene ytterligere fremover.

PS. Trenger du hjelp på kampdag er vi tilstede ved Macron-butikken på hjørnet av Sparebanken Sør Arena. Butikken også åpen på kampdag.

Annonse fra Obos-ligaen: