Billettene til kvalikkampen er sluppet

Nå ligger enkeltbillettene til kvalikkampen mot Bryne ute for salg. Kjøper du sesongkort for 2024 får du kvalikkampene med på kjøpet! (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

KJØP SESONGKORT ELLER BILLETT

Nå er billettsalget til kvalifiseringskampen mot Bryne i gang. Førstkommende lørdag kommer 6. plassen fra årets OBOS-liga på besøk til Sparebanken Sør Arena.

Alt skal avgjøres under flomlysene på Sparebanken Sør Arena lørdag kveld, og vinneren får reise til Kristiansund i midtuken etter for neste hinder på vei til Eliteserien 2024.

Flomlyskamp

Kampstart på lørdag er satt til klokken 19:00. Med det sene tidspunktet for avspark kommer flomlysene til å sette stemningen på kampdag. I tillegg til flomlyskamp med mye i potten lager vi også liv i pøbben før kampen for å lade opp til kampen.

Supporterpøbben åpner klokken 16:00, og det vil bli servert pølser, chips, drikke og live musikk fra scenen. Det koster 100,- for inngang i pøbben, og da er pølser, chips og én enhet drikke inkludert i inngangsprisen.

KJØP PØBBINNGANG HER

Kvaliken inkludert i sesongkort 2024

Nå er alle billettene til kampen sluppet, men vi minner om at kvalikkampen i år er inkludert i neste sesongs årskort. Sesongkort 2024 ligger også ute for salg på TicketCo.

KJØP SESONGKORT ELLER BILLETT

Annonse fra Obos-ligaen: