Best Event øker og forlenger avtalen med IK Start

Annonse:

Best Event er og fortsetter å være IK Starts foretrukne partner innenfor planlegging, organisering og gjennomføring av arrangementer!

"Vi er stolte sponsorer av IK Start og gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet! Nå øker vi også størrelsen på avtalen - dette blir knallbra, forteller daglig leder i Best Event, Erlend Syltevik. 

Rådgiver/ salg- og markedsjef i Best Event, Andrea Andersen er også glad for at samarbeidet forlenges: "Markedet er fullt av dyktige aktører, og vi setter stor pris på at Start viser oss gjensidig tillit og velger å forlenge avtalen med oss". 

Best Event har et fokus på kreativ konseptutvikling, engasjerende sceneproduksjon, opplevelsesrike reiser og skreddersydd brand experience. De tilbyr flere tjenester for private arrangementer, firma arrangementer eller utleie av utstyr.

"Best Event er en stor aktør her nede på Sørlandet og vi tar i bruk deres tjenester på alle våre hjemmekamper, partnersamlinger og andre arrangementer. Vi er veldig glade for at det gode samarbeidet fortsetter", forteller salg- og markedsjef i IK Start, Kristian Westgaard. 

Annonse fra Obos-ligaen: