Bemanningsbyraaet har inngått samarbeidsavtale med Start

Klubbdirektør Terje Marcussen er strålende fornøyd med at Bemanningsbyraaet, her representert ved seniorrådgiver Nina Håland, har inngått samarbeidsavtale med Start.

Annonse:

- Ved å gå inn på sponsorsiden ønsker vi å vise at vi har troa på hvordan Start drives nå. De mange flotte spillerne som er her, og at Terje (Marcussen – red. anm.) er kommet inn som klubbdirektør, gjorde også at vi mente tiden nå var inne for å inngå samarbeidsavtale med Start, sier Nina Håland.

Bemanningsbyrået er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsbyråer. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har de tatt markedsposisjonen i Agder og etablert kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Skien og Sandefjord. På Sørlandet er de også å finne på Vennesla og i Mandal. Daglig leder er Rolf Michaelsen.

- Jeg var faktisk den første som ble ansatt i Bemanningsbyraaet. I januar har jeg altså vært her i sju år. Nå er vi 12 ansatte i Kristiansand, sier Nina.

Dark Season Musikkfestival

Nina Håland er ikke først og fremst kjent for sitt forhold til Start. De aller fleste forbinder henne nok med Dark Season Musikkfestival, som hennes mor, Liv Håland, var grunnlegger av. Men interesse for Start har Nina hatt siden pappaen hennes, Bjøro Håland, var med og lage Starts Gullkassett i 1980.
 
- Ja, det var da pappa ville gi en gave til klubben at jeg ble introdusert for Start og fikk et eget forhold til dem. Når jeg tenker på Start, så tenker jeg først på Pål Lydersen, Olav Klepp, Paul Richardsen og gjengen fra 1980-tallet. Og så Matta, Trond og Myggen, selvfølgelig...
 
- Hvor viktig vil du si at Start er for Kristiansand og landsdelen?

- Det er kjempeviktig å markere seg innen idrett og kultur, som er noe vi brenner for i Bemanningsbyraaet. Det å ha en fotballklubb i Eliteserien vil løfte byen og gjøre den attraktiv på så mange måter, også for nye spillere. Det vil ha en domino-effekt som vil gagne alle, og er noe vi vil være med på, sier Nina.
 
- Åråsen var nesten et under

- Hva er høydepunktet i din tid som Start-supporter?
 
- Det er mange høydepunkter. Men Åråsen i 2019, da Start rykket opp, er nok mitt største, i alle fall i den senere tid. Da Martin Ramsland scoret de tre målene på slutten, så hylte og skrek vi. Da var vi så stolte av laget og byen. Det var nesten et under, følte vi.
 
- Favorittspillere, da?
 
- Nå er det Åråsen-helten Martin Ramsland. Men hvis vi går litt bakover i tid, så er det Pål Lydersen. Han var hel ved også på banen, og burde vært mer involvert i Start og vist de unge spillerne hvilke holdninger de skal ha.
 
- Hvordan ser du på fremtiden til Start?
 
-  Det klubben holder på med nå, synes jeg virker veldig bra. Da tenker jeg blant annet på hvordan organisasjonen og teamet bygges. Så jeg ser absolutt lyst på fremtiden til Start, avslutter Nina Håland.
 

Bemanningsbyraaet.jpg

Dette er de 12 ansatte på Bemanningsbyraaets kontor på Tangen i Kristiansand: F.v.: Nina Albert Bjercke, Thomas Seljevoll, Nina Håland, Sigurd Kvalsvik, Lene Solås Strang, Lene Odde, Rolf Michaelsen, Merete Svendsen, Vetle Iversen, Helene Eikaas, Siv Kristin Skretting og Jorunn Olsen

Annonse fra Obos-ligaen: