August Frobenius har skrevet toårskontrakt med Bærum

Starts G19-landslagsspiller August Frobenius fortsetter karrieren i PostNord-ligaklubben Bærum Sportsklubb, der han har skrevet kontrakt ut 2024. (Foto: Privat)

- Det er et pluss for meg å bo i Oslo, og jeg gleder meg veldig til perioden fremover i Bærum. Jeg håper å kunne bidra mye til laget, sier August, som Start for ett år siden hentet fra akademiet til Sporting Lisboa. Før det spilte 19-åringen ungdomsfotball for Eliteserie-klubben Stabæk i Bærum.

- Året i Start bød på sportslige utfordringer, men jeg er blitt kjent med mange fine folk i Kristiansand. Jeg ønsker Start masse lykke til i kommende sesong. Det blir gøy å se dem spille i Eliteserien i 2024, sier den 195 cm høye midtstopperen, og legger til med et smil:

- Jeg gleder meg spesielt til å følge med på om Henrik Robstad klarer å ende måltørken. Jeg har mine tvil. 

Starts sportssjef, Magni Fannberg, ønsker August alt godt, og sier han alltid er velkommen til Sparebanken Sør Arena.

- August gjorde et veldig positivt inntrykk i garderoben vår, og vi vet at han har et potensial som vi dessverre ikke har forutsetninger for å hjelpe ham med å få ut. Derfor har vi i dialog med ham og hans støttespillere kommet til at en overgang til Bærum er den beste løsningen for alle parter, sier Fannberg.

Annonse fra Obos-ligaen: