Åsane motstander i morgendagens midtukekamp

I morgen er det klart for midtukekamp på Sparebanken Sør Arena. Klokken 18:00 kommer Åsane på besøk. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

Bergenserne fra Åsane kommer på besøk til ligaens beste hjemmelag i morgen klokken 18:00.

Etter vårt tap mot Raufoss i helgen, trenger vi å komme oss raskest mulig tilbake på vinnersporet. Da passer det bra med kamp på Sparebanken Sør Arena, der vi har vunnet 7 av ni kamper i årets sesong.

Vi ligger før runden på 5. plass med 30 poeng, mens Åsane ligger på 14. plass med 17 poeng. I det omvendte oppgjøret i høst spilte vi uavgjort, i en kamp der begge lagene scoret to mål. Den gangen sto Alagie Sanyang og Luc Mares for våre mål.

Forrige møte med Åsane på Sparebanken Sør Arena endte med en overbevisende 4-1-seier, noe vi lever fint med hvis vi gjenskaper det i morgen.

KJØP BILLETTER HER

Kom tidlig:

Det er mange folk som skal inn på arenaen på kampdag. For å minimere kø- og ventetiden ber vi om at man kommer så tidlig som mulig til kamp. Slik forhindrer man at det blir unødvendig med venting. I tillegg så kan man få med seg lagets oppvarming om man er tidlig på plass. Spillerne starter sin oppvarming omtrent 40 minutter før avspark, og setter stor pris på deres engasjement før, under og etter kamp.

Supporterpøbbens åpningstider:

Fri inngang ved inngang 1. (Egen inngang)

Åpningstid: 15:00
Lokalet tømmes før kamp: 17:45
Kampstart: 18:00
Forventet kampslutt: 19:50
Pøbben åpner opp igjen: 19:50 (ca.)
Pøbben stenges: 21:50 (ca.)

Du kommer deg ikke inn på arenaen fra pøbben, og må gå inn til kamp på vanlig måte gjennom billettkontroll ved din inngang.

Innslipp ved fem innganger:

På årets hjemmekamper vil det bli gjort Innslipp ved fem forskjellige innganger. Inngangene er:

  • Inngang 1
  • Inngang 3 (Bortesupportere)
  • Inngang 7
  • Inngang 9
  • Inngang 11

Snarvei gjennom Ringknuten:

Det er både frustrerende og noe litt fint med å sitte i kø til og fra Start-kamp. At flere tusen mennesker skal komme seg hjem samtidig vil naturligvis skape litt kø. For å gjøre trafikkavviklingen hjem fra kampen så lett som mulig, så åpnes Ringknuten for gjennomkjøring etter kampen.

KJØP BILLETTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: