Åsane-kampen blir årets Rosa sløyfe-kamp

Søndag 16 oktober kl. 14.00 er det duket for ny kamp, da vi tar i mot Åsane her på Sparebanken Sør arena. I forbindelse med kampen ønsker vi å sette fokus på Rosa Sløyfe aksjonen, og vi oppfordrer alle til å være med å bidra.

Annonse:

Om Rosa sløyfe-aksjonen:

Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, i tillegg til å støtte livsviktig forskning på brystkreft. I Norge står Brystkreftforeningen og Kreftforeningen sammen om aksjonen.

Tema for årets aksjon: Tidlig oppdagelse redder liv

Jo tidligere brystkreft oppdages, jo bedre blir prognosen og behandlingen blir mer skånsom. I år setter Rosa sløyfe-aksjonen søkelyset på tidlig oppdagelse av brystkreft fordi det redder liv.

- Det er fantastisk at IK Start har dette store engasjementet for Rosa sløyfe-aksjonen. Vi er takknemlig for at dere som en stor lokal aktør viser solidaritet med brystkreftrammede og bidrar støtte til livsviktig forskning på brystkreft. Vi håper mange kommer på kamp og kjøper årets Rosa sløyfe. Geir O. Wehus, distriktsleder Kreftforeningen Kristiansand.

Annonse fra Obos-ligaen: