Årets første signering er her

Forsvarsspilleren Fabian Østigård Ness blir den første signeringen i 2023. Venstrebacken kommer fra spill i Grorud, der han var en viktig brikke de to forrige sesongene.

Annonse:

23 år gamle Fabian Østigård Ness har skrevet under på avtalen som gjør han til vår spiller de neste sesongene. Ness spilte forrige sesong i Grorud, og har over tid opparbeidet seg god erfaring på dette nivået.

De siste to sesongene spilte han så å si hvert eneste minutt av kampene i OBOS-ligaen, men valgte etter 2022-sesongen å ikke fornye sin kontrakt med Oslo-klubben, og heller søke nye utfordringer.

- Jeg er veldig fornøyd med å bli Start-spiller, og gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang. Førsteinntrykket av klubben, fansen og byen har vært veldig bra, sier vår nye spiller.

Venstrebacken startet sin karriere i Strømmen, der han spilte gutte- og juniorfotball frem til han i 2016 meldte overgang til Grorud. Der debuterte han på A-laget i 2017, og har gjennom årene vist seg til å være en viktig brikke for dem. I tillegg har Ness to aldersbestemte landskamper, for henholdsvis U-19 og U-20.

- Fabian har mye erfaring fra spill i OBOS-ligaen, tross sin unge alder. I tillegg mener både vi og Fabian at det fortsatt er et uforløst potensiale der, som vi ønsker å få ut her i Start. Med sin fart og offensive egenskaper vil han skli godt inn hos oss - både som type og spiller, sier Magni Fannberg.

Vi ønsker Fabian hjertelig velkommen til oss.

 

Annonse fra Obos-ligaen: