Årets første partnersamling

I formiddag arrangerte vi årets første partnersamling for vårt B2B-nettverk. Samlingen ble holdt på ærverdige Clarion Hotel Ernst.

Annonse:

I dag formiddag, tirsdag, arrangerte vi årets første partnersamling for IK Starts B2B-nettverk.

Dagen startet med frokost i buffeten til vår hotelleverandør, Clarion Hotel Ernst, før vi gikk over på den faglige og informative delen av samlingen.

På samlingen var det tre ting på agendaen:

  1. Møte Clarion Hotel Ernst sin nye hotelldirektør, Kristin Frigstad.
  2. Gå gjennom noen datoer for fremtidlige samlinger med nettverket.
  3. Introdusere interimstyret til vårt nettverk og fortelle litt om deres planer.

Det var et hyggelig første møte med Kristin, som fortalte litt om både seg selv og om den fantastiske historien til hotellet hun nå leder.

IMG_7274.jpg
Kristin Frigstad fikk muligheten til å møte IK Starts B2B-nettverk på tirsdagens frokostsamling.

I tillegg til å få møte Kristin, fikk vi informert over de forskjellige aktivitetene for nettverket i månedene fremover. Det er mye gøy å glede seg til det kommende året, med samlinger, kick-off, kamper, sponsorturnering og utenlandstur.

De fremmøtte fikk også treffe Børre Fredriksen, Thom-Helge Henriksen, Oskar Månsson og Robert Vabo fra interimstyret. Representantene fikk presentert seg selv, fortalt om sitt ansvarsområde i styret og gitt en update på dagens status.

Vi setter pris på alle som møtte opp, og spesielt takk til Kristin og Espen på Clarion Hotel Ernst som gjorde det mulig for oss å samles. Vi Gelder oss til neste samling!

Cl Ernst neg (1).png
Takk til Clarion Hotel Ernst for samlingen!

 

Annonse fra Obos-ligaen: