Årets siste seriekamp rett rundt hjørnet

Vi håper å se fullstappede tribuner i seriespillets siste kamp når vi tar imot KFUM på Sparebanken Sør Arena. (Foto: Helge N. Olsen)

Annonse:

Søndag står seriespillets siste kamp for tur da vi tar i mot KFUM på Sparebanken Sør Arena søndag 12. november klokken 14:30.

Vi ligger før runden plassert på femteplass, tre poeng foran Sogndal på sjetteplass, og to poeng bak Kristiansund på 4. plass. Vi ønsker å avslutte vår gode hjemme-sesong med tre poeng før kvalifiseringskampene til Eliteserien skal spilles.

K P
12 Sogndal 0 0
13 Stabæk 0 0
14 Start 0 0
15 Vålerenga 0 0

Kåffa har levert en god høstsesong så langt hvor de kun har tapt 2 av sine 14 kamper. Oslo-laget sikret 2. plassen og dermed opprykk i forrige runde da de slo Skeid 1-0. Sist gang de tok turen til Sparebanken Sør Arena slo vi de 3-2 etter mål fra Joacim Holtan, Tom Strannegård og Eirik Schulze.

Se målene fra kampen i bunnen av saken.

Schulze feiring KFUM.jpg
Eirik Schulze scoret sist gang KFUM kom på besøk. Etter å ha vært ute med skade hele sesongen er han endelig tilgjengelig for laguttaket igjen. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Pizzabakeren er søndagens kampsponsor

Søndagens kampsponsor er Pizzabakeren - og de markerer seg blant annet med å dele ut gratis pizza til de 1000 første som kommer på kamp.

Pizzabakeren.svg

Fra klokken 1345 står det tre biler fra Pizzabakeren utenfor Sparebanken Sør Arena med rykende fersk pizza til de første! Vi ses.

I sin mestscorende sesong

KFUMs toppscorer denne sesongen, Johannes Andres Hummelvoll-Nuñez, står med ni mål i årets OBOS-liga. Oslo-gutten startet sin senior karriere i Lyn og ble hentet til kåffa fra Sandnes Ulf midtveis i 2021 sesongen. Spissen er inne i sin mestscorende sesong og scoret sist gang han spilte på Sparebanken Sør Arena da vi vant 3-2.

NTB_sCquIyHvMXA.jpg
KFUMs Johannes Hummelvoll-Nuñez er lagets toppscorer i årets sesong. (Foto: Terje Pedersen / NTB)

Opprykk i sin første sesong som hovedtrener

Johannes Moesgaard har i år sin første sesong som hovedtrener for KFUM. 39-åringen var lenge en del av Vålerengas trenerteam som han ble en del av i 2015. Moesgaard gikk så inn i rollen som assistenttrener i klubben under Ronny Deila i 2018, en rolle han beholdt til han forlot Vålerenga i 2020. Samme år gikk turen videre til KFUM hvor han ble ansatt som assistenttrener under daværende hovedtrener Jørgen Isnes. Isnes forlot klubben etter fjorårets sesong og Moesgaard tok over rollen som hovedtrener i klubben.

I sin første sesong som hovedtrener for et seniorlag har Moesgaard ledet Oslo-klubben til øverste divisjon av norsk fotball for første gang i KFUMs historie. Vi gratulerer Moesgaard og KFUM med opprykket!

NTB_IXKVUcvHZUA.jpg
KFUM Oslos trener Johannes Moesgaard etter at KFUM sikrer seg opprykk til eliteserien 2024 etter å vunnet 1-0 mot Skeid. (Foto: Frederik Ringnes / NTB)

Gamle kjenninger

Vår spiss Alagie Sanyang skal møte gamle lagkamerater i søndagens kamp. Alagie spilte 2020- og 2021-sesongen i KFUM hvor han scoret 21 mål på 64 kamper.

Siste seriekamp for to klubblegender

På søndag spiller Henrik Robstad og Rolf Daniel Vikstøl sin siste seriekamp for oss. Henrik og Rolf har til sammen spilt 478 A-lagskamper for klubben. Vi håper så mange som mulig blir med å hylle de to klubblegendene på søndagens kamp. 

Gode nyheter på skadefronten

Vi kan med glede melde at Eirik Schulze og Jack Lahne er tilgjengelig for laguttaket til søndagens kamp mot KFUM. Eirik har hatt problemer med akillesen i lang tid og har vært ute siden mars. Jack røk akillesen hjemme mot Kristiansund 16. april og har vært utilgjengelig siden den gang. Deilig å ha dere tilbake i troppen gutter!

Ingen nye suspensjoner

Vi har etter forrige rundes kamp ingen nye suspensjoner. Til kvaliken strykes alle tidligere kort som vil si at ingen av våre spillere står i fare for å måtte sone karantene i første kamp. 

"Æ la hjertet igjen på Londsia"

I pausen skal Erlend Ropstad fremføre sin nye Start-sang "Londsia". Vi håper så mange som mulig hører sangen under og synger med på søndag!

Søndagens kamp er årets kronekamp

I årets siste seriekamp, søndag 12. november klokken 14:30, arrangerer vi årets kronekamp! Det betyr at alle billetter selges for kun én krone, og at både bedrifter og privatpersoner er med og bidrar for å gjøre dette mulig.

KJØP KAMPBILLETT FOR 1KR HER


Annonse fra Obos-ligaen: