Kronekampen: Slik kan du bidra som privatperson

Mot KFUM arrangerer vi årets kronekamp. Alle billetter koster kun én krone, mens næringslivet og privatpersoner bidrar med en sum per solgte billett for å muliggjøre konseptet. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

Vi nærmer oss 4000 solgte billetter til kronekampen, og kronesummen per solgte billett er ikke langt unna 50,-. Alle privatpersoner som er med og bidrar blir også med i trekningen av signert drakt fra 2023, signert kampball fra 2023 og fire VIP-restaurantplasser til en valgfri kamp i 2024.

Her kan du bidra og bli med i trekningen av fine premier

Dette er måtene du som privatperson kan være med og bidra:

  1. Bidra med en valgfri sum per solgte billett til kampen. Blir du med på 0,10 kroner vil du ved 6000 solgte bidra med 600,- kroner.
     
  2. Du kan også velge å bidra med en flat sum. Har du kjøpt tre billetter, kan du f. eks velge å betale vanlig billettpris for dine billetter og bidra på den måten.
     
  3. Siste måten er naturligvis å kjøpe kronesbillett, og benytte seg av den. Alle solgte billetter teller på det offisielle tilskuertallet og avgjør hvor mye klubben tjener på kronekampen. Vi ønsker selvfølgelig å selge så mange billetter som mulig, men det er én ting vi ikke ønsker: Ikke kjøp flere kronesbilletter enn du planlegge å benytte.

Her kan du bidra og bli med i trekningen av fine premier

Her kan du kjøpe kronesbillett

Annonse fra Obos-ligaen: