- Altfor dårlig

Kaptein Simon Larsen var naturlig nok skuffet etter tapet hjemme mot Strømmen.

Annonse:

- Det er altfor dårlig. Vi skulle hatt tre poeng i dag. Vi skaper mer enn nok sjanser til å score både et og to mål, og vi burde absolutt ikke sluppet inn det ene målet, sier Larsen.

- Nok muligheter

For selv om Start hadde sjansene, klarte man aldri få ballen over mållinja.

- Jeg tror vi kunne spilt lenge i dag uten å score. Det virket sånn. Vi kom til innlegg, vi spilte oss gjennom på midten og flikket gjennom, men det sviktet helt i de avgjørende situasjonene. Vi hadde mer enn nok muligheter til å score, så først og fremst er det vår egen feil at vi ikke er gode nok i de avgjørende situasjonene, sier Larsen.

Strømmen tok ledelsen et kvarter ut i kampen ved Magnus Solum, en scoring som skulle vise seg å bli avgjørende for kampen.

- Det er veldig sløvt av oss på et innkast hvor vi lar dem komme altfor lett til på et innlegg som kommer ned med snø på. Håkon roper at han skal ut for å hente ballen, så jeg konsentrerer meg om å ta ut spissen og gi Håkon gode arbeidsforhold slik at han kan gå opp alene. Så har han plutselig ikke den ballen, og da er spissen frampå med hodet, sier Larsen.

- Visste hva som kom

Start-kapteinen var ikke overrasket over hvordan Strømmen spilte.

- Vi har sett Strømmen på video, så vi visste hva som kom. Det var ikke noe overraskende det. Det er først og fremst oss selv som ikke produserer nok eller er gode nok i de avgjørende situasjonene som gjør at vi ikke får med oss noe fra denne kampen, sier Larsen.

Kommende helg spiller Start borte mot Levanger, og med to strake tap er kapteinen klar på at laget på snu trenden.

- Vi må ha noen seirer nå for å henge med oppi der, så vi er nødt til å skjerpe oss. Så enkelt er det. Så vi er nødt til å reise opp til Levanger for å vinne, sier Larsen.

Annonse fra Obos-ligaen: