Alt du trenger å vite før lørdagens kamp mot Åsane

Start møter Åsane på Sparebanken Sør Arena lørdag kl. 15:00 – her finner du alt du trenger å vite om billetter, arrangement osv. Foto: NTB

Annonse:

Lørdag kl. 15 er det kamp igjen på Sparebanken Sør Arena, og det satser vi på at blir en helt spesiell opplevelse.

Her er det du trenger å vite før kampstart:

 

Billetter

 

Informasjon til sesongkortholdere:

Nå kan dere endelig bruke sesongkortene deres igjen, og endelig skal dere få tilbake plassen deres. Dersom du ikke har hentet sesongkortet ditt eller bestilt elektronisk kort finner du det i TicketCo-appen. Alt du trenger å gjøre er å laste ned TicketCo Wallet-appen fra App Store eller Google Play, forså å logge inne med telefonnummeret ditt.

Vi har lister i inngangene, så dersom du mot formodning ikke skulle få hentet ned kortet ditt, får vi deg likevel inn på stadion og tilbake til setet ditt.

Vi gleder oss til å se deg tilbake på plassen din 😊

 

Dersom du ikke har sesongkort kan du kjøpe billett her:

 

Vi anbefaler publikum å kjøpe billetter på nett før kampen dere ankommer stadion. Vi har begrenset med billettutsalg på stadion, så dersom du likevel velger å kjøpe billett på stadion må du være forberedt på kø.

 

Start, Aalesund, obosligaen 30.05.2021 (1).JPG
Breddemarkering, Start med lokale drakter

Gratis inngang for breddeklubber

 

Til denne kampen har vi invitert breddeklubber fra hele regionen til å komme gratis på kamp. Vi håper at stadion fylles opp med drakter fra hele Agder.

Les mer her:

 

Thorgny Svenssen (høyest) ser at Helge Skuseth scorer mot Raufoss i 1974.jpg
Thorgny Svenssen (høyest) ser at Helge Skuseth scorer mot Raufoss i 1974. Foto: Fædrelandsvennen

70-årsjublianter

 

I pausen vil det bli en feiring av fem 70-årsjubilanter: Trond Pedersen, Cay Ljosdal, Thorgny Svenssen, Erling Kristensen og Gunvall Slatlem.

I tillegg vil Stein Thunberg, Preben Jørgensen, Kenneth Fjelde, Svein Kaalaas, Kåre Petter Mathisen, Per Otto Larsen, Gunnar Jonassen, Helge Breilid, Thor Helge Stensland, Jørn Eriksen, Rune Eriksen og Kai Eriksen også være med på feiringen.

De gamle Start-legenden vil gjennomføre en straffesparkkonkurranse, der Roald Rørheim skal stå i mål.

 

Les mer her:

 

Kristiansand 20210911. Start jubel etter scoring av Eman Markovic (t.h.) under 1.divisjons kampen mellom Start og KFUM på Sør Arena i Kristiansand. Foto Tor Erik Schrøder NTB.jpg
Start-jubel etter scoring av Eman Markovic (t.h.) under 1.divisjons kampen mellom Start og KFUM på Sparebanken Sør Arena i Kristiansand.Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Lagene:

 

Start står med fire tap på de seks siste kampene i OBOS-ligaen, og på hjemmebane er det blitt én seier på de siste åtte forsøkene. Den statistikken skal vi prøve å gjøre noe med på lørdag.

Laget tok en sterk 3-1-seier borte Raufoss forrige onsdag, og de tre neste kampene mot Åsane (h), Stjørdals/Blink (b) og Grorud (h) kan bli helt avgjørende i kampen om å nå en kvalifiseringsplass.

Basilio Ndong gikk av med skade i Raufoss-kampen og er fortsatt usikker foran lørdagens kamp. Den siste avgjørelsen vil trolig bli tatt etter flere undersøkelser i kveld.

Starts toppscorer er Eman Markovic med 10 mål, mens Martin Ramsland står med 6 mål så langt.

Markovic er også Start-spilleren med flest målgivende pasninger (7), mens Ramsland står med 5 og Kristoffer Valsvik med 4.

 

Åsane på sin side ligger to poeng foran Start på tabellen, og har etter en tung periode i starten av september, med 0-4 for HamKam, 1-3 for Jerv og 1-6 for Aalesund, reist seg med uavgjort borte mot Ranheim og seier hjemme mot Sogndal.

Laget slo serieleder HamKam på Briskeby i juli, men har siden den gang ikke vunnet på bortebane. Det har blitt tap mot KFUM og Jerv, mens de har holdt Bryne og Ranheim til uavgjort.

Joakim Hammersland og Håkon Lorentzen er toppscorere for Åsane med 7 mål hver, mens 3 spillere har 3 målgivende pasninger hver: Martin Ueland, Bjarte Haugsdal og Stian Nygard.

 

Velkommen på kamp! 

Annonse fra Obos-ligaen: