Aberia Sør har inngått samarbeidsavtale med Start

Ledelsen i Aberia Sør sammen med Start ute på Sparebanken Sør Arena for å markere det spennende nye samarbeidet. (f.v øverst) Salg- og markedsmedarbeider i IK Start Markus Slyngenborg Jensen, Institusjonsleder Terje Dønnestad, Distriktsleder Eirik Egeland, avdelingsleder Cliff Skarvold, avdelingsleder Åsmund B. Dahl, avdelingsleder Sindre K. Lervik, Salg- og markedssjef i IK Start Kristian Westgaard. (F.v nederst) Avdelingsleder Kristin Baatz og fag- og kvalitetsansvarlig Maya Torgersen.

Annonse:

Det er en glede å kunne annonsere at Aberia Sør og Start har inngått en samarbeidsavtale om leie av møtelokaler på Sparebanken Sør Arena. Aberia Sør leverer tjenester innen helse, omsorg og barnevern fra Drammen til Flekkefjord. De har også kjøpt et antall sesongkort som ungdommene deres kan bruke på hjemmekampene kommende sesong. 

- Vi ønsker at samarbeidet med Start skal være et tiltak for å gi barn og unge positive erfaringer som er godt for den psykiske helsen. Vi vil gi opplevelsen av et sosialt felleskap og samhold, sier Maya Torgersen og fortsetter:

- Fotball er mer enn bare fotball. Vi håper ungdommene kjenner på felleskap og engasjement når de sammen kan gå på kamp og heie fram Start. Målet er at kampene skal gi opplevelsen av at tiden står stille, og gi en pustepause i hverdagen. 

Salg- og markedssjef Kristian Westgaard i Start er godt fornøyd med samarbeidet som nå er inngått:

- Det er et bra samarbeid vi har inngått med Aberia, som vi er sammen med på huset her. Det er veldig positivt å kunne være med å bidra til at Aberia kan sende sine barn og ungdommer på kamp, sier Westgaard.

Annonse fra Obos-ligaen: