Foran Start - Kristiansund

Frank Thomassen gleder seg til en kamp han mener kunne trukket opp mot 10.000 mennesker til stadion.

Annonse:

FORAN START - KRISTIANSUND

Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til Start-kamp. Etter 3 ukers ventetid kan vi endelig få se Christian Bolanos leke seg i Start-drakta igjen, og vi skal også få stifte bekjentskap med Mohamed El Makrini. Tar vi med at Start har vunnet 3 hjemmekamper på rad, og at Kristiansund slapp inn 5 mål forrige helg mot Viking, så er det bare å glede seg til ny kamp - og forhåpentligvis en høst-sesong der vi kan klatre oppover på tabellen. 

TID: Søndag 20 september kl.1800
STED: Sparebanken Sør Arena

TABELLEN 
6. Kristiansund..17..7-6-4...36-26...27 poeng
14. Start......... 17..3-6-8...18-34...15 poeng


KRISTIANSUND BALLKLUBB
Kristiansund er i ganske god form og har vunnet 5 av deres siste 7 kamper, men fikk seg en smell i forrige kamp - hjemme mot Viking. Der ble det hele 5 baklengsmål i en kamp som endte med 3-5. 

Toppscorer for Christian Michelsen's lag er Amahl Pellegrino med hele 17 nettkjenninger. Ventrekanten til Kristiansund er med det toppscorer i hele ligaen og definitivt den største trusselen i denne kampen.

Til kampen mot Start mangler laget Pål Ulvestad og Sean McDermott - men har også noen spillere som er usikre og blant dem er viktige Dan Peter Ulvestad. Kapteinen har en lårskade og er tvilsom. To andre spillere som er tvilsomme er Kastrati og Diop. Begge disse er også viktige for dette laget og bortelaget er svekket om disse ikke kan spille.

Her er laget Kristiansund stilte med I forrige kamp mot Viking (4-2-3-1): 

Eirik Holmen Johansen 

Bent Sørmo 
Aliou Coly (k) 
Christophe Psyché 
Amin Askar 

Olaus Skarsem 
Andreas Hopmark 

Sondre Sørli 
Liridon Kalludra 
Amahl Pellegrino 

Flamur Kastrati 

INNBYTTERE
Serigne Mor Mbaye 
Christoffer Aasbak 
Ivar Furu 
Erlend Sivertsen 
Max Normann Williamsen 
Ousseynou Diagne 
Oskar Sivertsen 
Bendik Bye 
Faris Pemi 


KRISTIANSUND'S 5 SISTE KAMPER
9 august: Kristiansund - Start 3-2 
16 august: Odd - Kristiansund 2-1 
22 august: Kristiansund - Sarpsborg 4-1
30 august: Sandefjord - Kristiansund 0-2 
12 September: Kristiansund - Viking 3-5


IK START

Hos Start er det spennende å se hva slags mannskap Joey starter med. Kevin Kabran er ute med karantene, men ellers er det få skadeproblemer. Christian Bolanos går nok rett inn på høyrekanten, mens Mohamed El Makrini går inn sentralt på midten. I tillegg er Martin Ramsland veldig aktuell for en startplass etter at han gjennomførte en hel internkamp forrige helg.

Fevennen tipper at dette laget starter i en 4-3-3 formasjon:

Jonas Deumeland

Eirik Wichne
Jesper Daland
Vegard Bergan
Kristoffer Tønnessen

Isaac Twum
Mohamed El Makrini
Eirik Schulze

Christian Bolanos

Martin Ramsland
Eman Markovic


I FARESONEN
Her er spillerne hos Start og vår kommende motstander som er i faresonen for å måtte sone karantene neste runde. Vår neste motstander er Stabæk. Her er spillerne som må unngå kort om de skal få spille kampen neste helg.

Start:
Eirik Wichne
Eirik Schulze
Erlend Segberg


Stabæk
Mats Solheim
Emil Bohinen
Hugo Vegard Vetlesen


NOEN TANKER TIL SLUTT
Endelig er det klart for kamp igjen - etter 3 uker uten kamp. Forrige kamp var 6-poengskampen mot Aalesund som vi vant etter scoring av Isaac Twum etter 29 minutter. Det betyr at Aalesund er hele 7 poeng bak oss. Mjøndalen tapte den viktige kampen mot Sandefjord forrige helg og er med det poenget bak oss når det gjenstår 13 kamper av sesongen. 

For Start, så har laget hatt en fin pause der man kunne gi spillerne et par dager fri, før man kunne fokusere på å bygge samhandling og trene på andre ting foran den viktige høst-sesongen. Spilleklare er også Christian Bolanos og Mohamed El Makrini. Rapportene fra treningene til Start forteller at begge har imponert - og begge kommer til å gå rett inn på laget. Dette er to rutinerte spillere med massevis av erfaring fra klubber som er langt bedre enn Start og de vil hjelpe til med å heve nivået på både treninger og i kamp.

Kristiansund er i utgangspunktet et bedre lag enn Start, men de fikk seg en skikkelig smell forrige helg da det ble 3-5 tap for Viking. Nå skal de til Kristiansand og spille mot et Start-lag som har 3 strake hjemmeseire og som i tillegg har forsterket laget med to nye spillere som det forventes mye av i de kommende månedene. 

I og med at Sandefjord slo Mjøndalen, har det nå blitt en luke på 4 poeng opp til Sandefjord på trygg plass. Over der er det derimot kort vei oppover tabellen. Kun 3 poeng skiller Stabæk på 7 plass og Sandefjord på 13 plass. Kommer vi oss opp til disse lagene, så kan vi fort klatre på tabellen.

Men skal vi klare det må vi tette luka, og da må kampen mot Kristiansund vinnes. Jeg tror vi har alle muligheter til å klare det og gleder meg veldig til å se hva våre to nye spillere kan bidra med. Det er bare så utrolig synd at bare 200 personer kan få med seg denne kampen, for dette er definitivt en kamp som kunne trukket opp i mot 10.000 mennesker.

La oss håpe Bolanos og El Makrini kan bidra til at vi tar vår 4 strake seier - og dermed tetter luka opp til lagene over oss. Det er bare å glede seg!

Lykke til alle Start venner rundt omkring i verden!

 

FROM OVER THERE,

= Frank Thomassen =

Annonse fra Obos-ligaen: