40 000 følgere på Facebook

Vinn en VIP-opplevelse verdt over 8000 kr på Sparebanken Sør Arena!

Annonse:

Vi nærmer oss utrolige 40 000 følgere på Facebook – DET vil vi feire på en helt spesiell måte.

Interessen for Start er vanvittig høy, og hele klubben setter stor pris på alle dere som følger oss både på kamp og i sosiale medier.

Derfor arrangerer vi nå en konkurranse, der vinneren får en helt spesiell VIP-opplevelse på stadion.

Vinneren av førstepremien kan ta med seg fire venner eller familiemedlemmer på middag i VIP-losjen på Sparebanken Sør Arena foran Start – Fredrikstad den 26. september.

I tillegg til en flott middag og plass på VIP-tribunen under kamp, får også vinneren en splitter ny Start-drakt og en pakke med masse supporterutstyr.

 

Slik går du frem for å delta:

Kommenter på Facebook-innlegget med hvilken draktstørrelse du ønsker, tag vennene du ønsker å ta med deg på kamp og merk med #HeiaStart. Enkelt og greit.

Trykk herfor å gå til Starts Facebook-side.

 

Premiene:

1: Førstepremie er en VIP-opplevelse på Sparebanken Sør Arena inkludert middag og kamp for 5 personer, Start-drakt og en supporterpakke. Og kanskje kommer det flere overraskelser.

2: Andrepremie er to billetter til Start – Fredrikstad og en supporterpakke med flotte Start-effekter.

3: Tredjepremie er en pakke med Start-effekter.

 

Regler og trekning:

For at du skal kunne vinne disse flotte premiene, må du like Start på Facebook og ha «tagget» minst én venn i kommentarfeltet. Vi trekker ut tre vinnere fredag 24. september, og vinnerne vil bli kontaktet på Facebook.

Lykke til.

Annonse fra Obos-ligaen: