- Stolt av å bli tatt ut

Gudmundur Andri Tryggvason og Adnan Hadzic reiser bort neste uke for å spille landskamper.

Annonse:

Adnan Hadzic er nok en gang tatt ut i den norske G19-landslagstroppen som nå skal ut i siste kvalifiseringsrunde før EM i sommer. 

Norge skal møte Tyskland, Nederland og Skottland i Tyskland, og det er kun det beste laget som går videre til EM.

- Vi har troa, vi har spilt mye bra, både i fjor og i år, så jeg tror vi skal klare å vinne denne, sier Adnan, som ser frem til å måle krefter mot de største talentene fra store fotballnasjoner som Tyskland og Nederland.

- Det er veldig gøy å se hvordan vi ligger an i forhold til de andre, se hvor gode de er.

Andri er tatt ut på Islands U21-lag, som skal spille treningskamp mot Irland og kvalifiseringskamp mot Nord-Irland. 18-åringen har spilt mange kamper for aldersbestemte landslag på Island, men det er første gang han er med i U21-troppen.

- Jeg er veldig stolt av å være med i troppen ettersom jeg er blant de yngste som er med, sier han.

Hadzic var den første spilleren som ble hentet til klubben etter at Start En Drøm kom inn i Start i fjor sommer. Både han og Andri er glade for at de valgte Start som klubben de skal utvikle seg videre i.

- Ja, det har vært veldig bra å komme her, jeg har fått mye spilletid. Det er viktig for oss i vår alder, å få spille på det øverste nivået og bli bedre, sier Hadzic.

Saken fortsetter under videovinduet.


Det at de har trenere i Start som har jobbet med å spillerutvikling i blant annet Manchester United i en årrekke ser de på som et stort pluss.

- Det er bra for oss, vi lærer mye av dem, de er veldig flinke trenere, sier Andri.

Vi ønsker dem lykke til med både norske og islandske flagg på brystet!

Annonse fra Obos-ligaen: