0S9A2365-kopi

Jakter årets første seier når vi tar i mot Ranheim på lørdag

Slik så det ut sist gang Ranheim var på besøk da vi slo de 2-1. Lørdag tar vi i mot trønderne på Sparebanken Sør Arena i OBOS-ligaens runde #6. (Foto: Svein Grundetjern)

Annonse:

KJØP BILLETT HER

Etter tapet mot Kongsvinger forrige kamp, håper vi å slå tilbake og at seieren kommer nå på lørdag. Forrige hjemmekamp mot Sandens Ulf var vi kun få minutter unna å få med oss tre poeng og sesongens første seier. Ranheim står med en seier, to uavgjort og to tap så langt i årets OBOS-liga. Etter  seier mot Sandnes Ulf 6. april har ikke de blåkledde fått det helt til å stemme i ligaen hvor de har tapt mot Moss og spilte uavgjort mot Åsane og Lyn de påfølgende kampene. Trønderne møtte divisjonskollega Raufoss i Norgesmesterskapets 3.runde i midtuken hvor de tapte 1-2. 

K P
13 Åsane 7 7
14 Ranheim TF 8 7
15 Start 8 6
16 Aalesund 8 5

Ikke tapt mot Ranheim på de siste 7

Forrige gang vi tok i mot Ranheim på Sparebanken Sør Arena endte det med tre poeng mot de blå da vi slo de 2-1. Henrik Skogvold og Luc Mares var våre målscorerer i kampen. De siste 7 oppgjørene mot trønderne har alle endt med poeng etter tre seire og fire uavgjort. Vi håper å fortsette ubeseiret-rekken mot Ranheim med en trepoenger på Sparebanken Sør Arena på lørdag. 

 

Trener-veteran i Ranheim

I 2023 tok Kåre Ingebrigtsen over som hovedtrener i Ranheim etter to år som sportssjef i Åsane. Ingebrigtsen har hatt en lang karriere i fotballen både som spiller og trener og kan i likhet med vår hovedtrener smykke seg med kamper på øverste nivå i England. Det ble 15 seriekamper for midtbanespilleren i Manchester City og han har i tillegg flere kamper i norsk toppfotball samt 23 landslagskamper for Norge. 

Etter spillerkarrieren fortsatte Ingebrigtsen i treneryrket og har blant annet trent store klubber som Rosenborg, Viking og Bodø/Glimt. Trønderen har også prøvd seg utenfor Norges grenser for både belgiske KV Oostende og kypriotiske APOEL. I dag er han tilbake i Trøndelag som hovedtrener for Ranheim.

NTB_4q08IQpxuKs.jpg
Kåre Ingebrigtsen tok over som trener for Ranheim i 2023. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Tidligere landslagskaptein i troppen

Ranheims kaptein, Per Ciljan Skjelbred har en lang karriere bak seg. Med 220 kamper for Rosenborg og kamper for både Hamburg og Hertha Berlin har Per Ciljan opparbeidet seg en imponerende CV. Siden han kom til Ranheim i 2024, har han startet alle 5 kampene i årets OBOS-liga, men var ikke med i troppen i midtukens tap mot Raufoss i cupen.

Trønderen har også 43 kamper for Norge, der han under Per Mathias Høgmo ble utpekt som kaptein i 2014. 

NTB_spLQtHH_Wow.jpg
Per Ciljan Skjelbred spiller for dagen i Ranheim. Her er han avbildet som kaptein for det norske landslaget. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Jasper tilbake på feltet

Jasper Silva Torkildsen er tilbake på trening etter at han fikk et uhyggelig møte med kneet til tidligere Start-spiller Mathias Bringaker i Mjøndalen. Jasper er ved godt mot men er ikke enda tilgjengelig for laguttaket. 

Lad opp til kamp i supporterpøbben

Klokken 16:00 på lørdag spiller jakter vi seriens første seier på Sparebanken Sør Arena da vi tar i mot Ranheim. 

Tre timer før kampstart, 13:00, åpner vi supporterpøbben ved inngang 1 for de som ønsker å lade opp til kamp der.

Et kvarter før kampstart, 15:45, tømmes pøbben og publikum må gå til sine vanlige innganger for vanlig innslippsprosedyre for kampstart.

Pøbben har stengt i pausen, men holder åpent i to timer fra kampslutt. Forventet kampslutt er klokken 17:50. 

KJØP BILLETT HER

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 02.05.2024
Skrevet av: Marcus Petterson & Vetle Stousland