Nordahl, Stensrud, Glad

Umbro følger Start opp i Tippeligaen

Start har signert en ny og forlenget leverandøravtale med sportsgrossistselskapet Scan Trade AS.

Scan Trade AS sitter på de norske merkevarerettighetene til den britiske utstyrsgiganten Umbro. På bildet over ser du fra venstre: Geir Nordahl (markedssjef, Scan Trade AS), Ketil Børstein Stensrud (markeds- og sponsorsjef, Start Toppfotball AS) og Øystein Glad (konst. adm. direktør, Scan Trade AS).

Utstyrsavtalen er i løpet av avtaleperioden på to år verdt flere millioner kroner, og betyr at Umbro forblir leverandør av samtlige fotballrelaterte tekstiler, fotball- og treningssko, forbruksmateriell til trening og kamp samt fotballrelaterte profiltekstiler og andre plagg som brukes på reise og fritid rundt A-laget.

Nytegningen føyer seg inn i rekken over flere tungtveiende og viktige sponsoravtaler som nå er i boks for Start før comebacket i Tippeligaen i 2013. For markeds- og sponsorsjef i Start Toppfotball, Ketil
Børstein Stensrud, er det nok en lettende dag på jobb.

- Samarbeidet mellom Start og Umbro strekker seg helt tilbake til 1990-tallet, og er med det blant klubbens lengstlevende og mest lojale sponsorer. Det er derfor ekstra gledelig å kunne bekrefte to nye
år med naboene våre oppe i Vennesla.

- Med denne avtalen er vi sikret utstyr, klær og sko av ypperste verdensklasse, samtidig som det også er et betydelig kontantbeløp i avtalen som gir Start gode forutsetninger for å lykkes på øverste nivå til våren. Og det tolker vi som en viktig tillitserklæring fra Scan Trades side, sier Stensrud.

Geir Nordahl er markedssjef i Scan Trade, og ansvarlig for elitesatsningen til blant annet Umbro i klubber som Molde, cupfinalevinnerne Hødd, Sogndal, Aalesund og Haugesund. I tillegg sitter selskapet på rettighetene til det norske landslaget i fotball på både kvinne- og herresiden. Det er imidlertid ingen avtaler som har løpt lengre enn den med Start.

- Vi er utrolig glad for å kunne være Start med videre tilbake i toppen. Nå har vi vært med i mangfoldige år og opplevd alt som nesten kan oppleves av opp- og nedturer. Vi håper at denne avtalen kan hjelpe Start med å stabilisere seg i Tippeligaen, og vi ser frem til å ta fatt på nok en spennende sesong ikledd våre beste plagg fra Umbro, sier Nordahl.

Annonse fra Eliteserien: