Viking-Start 1-1

Start spilte uavgjort i Randaberghallen.

Lasse Sigurdsens flotte scoring sikret Start uavgjort i derbyet mot Viking.

- Jeg er fornøyd med resultatet - og vi får en fin gjennomkjøring fysisk. Viking får noen sjanser, mens scoringen deres kommer jo ved en personlig feil hos oss. Slik kampbildet ble så står vi brukbart i mot, oppsummerer Steinar Pedersen overfor fvn.no.

Treneren var fornøyd med flere av spillerne sine - ikke minst målscorer Lasse Sigurdsen.

- Lasse gjør et veldig godt innhopp, sier Pedersen.

Det var  jevnspilt i starten, men Viking skapte mest offensivt - og Start ble etter hvert presset lenger bakover. Spillet var imidlertid tidvis preget av feilpasninger og en del rusk. Kampen kom for øvrig i gang et kvarter senere enn planlagt fordi Start ble forsinket på bussturen til Stavanger.

Spillerne gikk til pause etter 44 minutter. Da ble Vikings midtbanespiller Usman Hassan Sale skadet og måtte til sykehus.

Viking var best i begynnelsen av andre omgang og tok ledelsen 1–0 ved Samuel Adegbenro etter 50 minutter. 13 minutter senere utlignet Start ved innbytter Lasse Sigurdsen.

- Jeg er veldig fornøyd med skuddet. Det kommer etter et løp i bakrom. Med strak rist ned i hjørnet er akkurat slik jeg vil ha det, sier Lasse.

På Starts lag leverte Simon Larsen svært bra som midtstopper, de to flankespillerne Børufsen og Zernichow ser også bra ut, mens nevnte Lasse Sigurdsen hadde et fint innhopp. I tillegg til scoringen var han involvert i to andre Start-sjanser.

Start stilte slik (1-4–4–2):