- Vi gleder oss

Hardarson og Robstad ser frem til et nytt "Slaget om Sørlandet" på lørdag, og oppfordrer alle alle med hjerte i Start til å ta turen til Grimstad og vinne kampen også på tribunen!

- Det er gøy med lokaloppgjør og det er en viktig kamp for begge lag. Jerv har muligheter for playoff og vi om direkte opprykk, sier Joey Hardarson.

Lørdag kl. 15.30 braker det løs i Grimstad. Jerv-Start. Slaget om Sørlandet. Vi har tilgode å tape mot Jerv etter at de kom opp i 1.divisjon i 2015, og vi har ikke tenkt å starte nå.

Men oppgjøret er spesielt, ikke minst fordi det er mange spillere som har gått mellom klubbene de siste årene. På Jerv spiller tidligere Start-spillere som Daniel Aase, Simon Larsen, Thomas Zernichow og Benjamin Boujar, mens Henrik Robstad og Kristoffer Tønnessen (nå skadet) har en fortid i Jerv.

- Noen spillere kjenner litt ekstra på å møte tidligere lagkameratet og venner, men når kampen er igang så er det glemt. Da blir det som en vanlig kamp, selv om det nok kribler litt ekstra for noen, sier Joey.

Han ser frem til en fotballfest på Levermyr, og håper mange fra Kristiansand tar turen, slik at vi (igjen) kan vinne kampen også på tribunen.

- Vi har vært strålende fornøyd med de som følger oss til bortekampene! Vi håper så mange Start-supportere som mulig kommer på kampen og støtter oss, både nå og i resten av kampene. Det betyr mye for oss!

Se intervjuet med Joey, der han også forteller om status i spilletroppen, her.


Henrik Robstad spilte for Jerv sist laget unngikk tap mot Start, i den første kvalikkampen om Eliteseriespill i 2015. Som Start-spiller har han vært med på å slå tidligere lagkamerater tre ganger i offisielle kamper.

Den rekken håper han å forlenge på lørdag. Se intervju Robstad her.


Har du tenkt deg på kamp? Bortesupporterfeltet er felt G.

Billetter kjøper du her.

Annonse fra Eliteserien: