- Vi fremstår mer solide

Se hva Joey Hardarson sier før møtet med Kongsvinger.

Foto: Tor Erik Schrøder/NTB scanpix

Joey har virkelig fått sving på laget etter sommerpausen. Tre kamper, tre seiere og 7-1 i målforskjell, det lar seg absolutt høre. Med fire strake seiere i OBOS-ligaen har vi også knepet inn litt på forspranget opp til Sandefjord på direkte opprykksplass.

Søndag venter Kongsvinger på Sparebanken Sør Arena, og Joey er veldig klar over at det var nettopp Kongsvinger som ødela seiersrekken vår i vårsesongen. Etter fire strake seiere sa det stopp på Gjemselund, da tre mål på fem minutter etter pause ødela kampen for oss.

Han tror ikke Start-laget kommer til å gå på en liknende smell igjen.

- Jeg føler at vi har klart å luke vekk de dårlige periodene som vi hadde mot Kongsvinger og litt mot Notodden også. Vi har ikke opplevd det etter ferien, vi har fremstått veldig solide, sier Joey.

Sist hjemmekamp endte med 4-1-seier mot HamKam, før det ble 1-0 og 2-0 i bortekampene mot henholdsvis Sogndal og Ull/Kisa. Tre kamper på åtte dager etter sommerpausen har gitt stor belastning på en del spillere, og en del har trent alternativt en eller flere dager denne uken.

- Det er litt av hvert i troppen nå, men jeg tror de fleste er klare når vi kommer til søndag. Det har vært mye belastning, forrige uke var tøff. Joackim (Jørgrensen) måtte stå over kampen sist, men vi håper å få ham på beina. Så jeg tror det skal gå bra, sier Joey.

Spissbytte

Siden sist kamp har Kristjan Floki Finnbogason forlatt klubben, mens Martin Ramsland har blitt spilleklar. Trolig får han sin Start-debut på søndag.

- Det er ikke usannsynlig at Martin får spille. Det er bare å komme seg på stadion for alle fra Øyslebø og Mandal, sier Joey og smiler.

Når det gjelder Kongsvinger så har assistenttrener, og tidligere Start-spiller, Petter Belsvik sagt opp sin stilling i Kongsvinger. Laget tapte 0-2 for Skeid i siste kamp, og laget ligger på sjetteplass på tabellen.

Hva er det som venter oss?

- De er et godt lag, som kan spille på ulike måter. De ønsker å spille seg ut bakfra, men de slår også en del langt, direkte i bakrom, så vi må være forberedt på litt av hvert, sier Joey.

 

Kom på kamp og støtt guttene. Billetter kjøper du her

Annonse fra Eliteserien: