Vi forsterker laget

På siste dag av overgangsvinduet har Lars Andersen sin første dag på jobb som salgssjef i salg- og markedsavdelingen. Vi er sikre på at Lars kommer til å spille en viktig rolle fremover.

- Vi er veldig glade for å få en ressurs som Lars med på laget. Han kommer med bred erfaring og et stort kontaktnett, og det er tydelig at han har et stort engasjement for Start. At vi får på plass en så kompetent person viser også at vi er attraktive som arbeidsplass, sier Christopher MacConnacher, daglig leder i Start.

- Det er en viktig brikke å få på plass med tanke på det langsiktige arbeidet med å bygge opp en solid salgs- og markedsavdeling i klubben, sier MacConnacher.

Dobler kapasiteten

Siden i vår har Arne Simonsen vært alene i salg- og markedsavdelingen, etter at Magne Andersen startet i ny jobb. Høsten er en viktig fase, både på og utenfor banen, og derfor er det god timing å få Andersen på plass nå.

- Vi har som mål å klatre opp på øvre halvdel av Eliteserien i løpet av de neste årene, ikke bare sportslig, men også når det kommer til markedsinntekter. Fremover gjøres det en viktig jobb med tanke på å få på plass et solid fundament for 2021, sier MacConnacher.

Lars Andersen (41) har jobbet i nesten åtte år i Atea, der han var salgssjef og leder for Agder. Han kommer nå fra jobben som daglig leder ved Foss Fabrikker. Gjennom Atea har han vært aktiv i Starts partnernettverk i flere år. Nå gleder han seg til å jobbe for klubben.

- Jeg har et stort hjerte for Start og et sterkt ønske om å bidra til at klubben skal lykkes. Det er fantastisk spennende å få jobbe i en slik organisasjon, og med en av de største merkevarene på Sørlandet, sier Andersen.

Markedssjef Arne Simonsen ser frem til å få en solid medspiller å samarbeide med fremover.

- Vi har en fantastisk gruppe samarbeidspartnere som vi prøver å følge opp så godt vi kan. Med Lars inn så dobler vi kapasiteten. Det gjør også at det blir mer tid til å jobbe med å få inn nye samarbeidspartnere. Jeg kjenner Lars gjennom at han har vært en del av vårt nettverk i flere år, så jeg er trygg på at vi kommer til å samarbeide bra, sier Simonsen.

Kontakt Arne eller Lars (kontaktinfo under) om du er interessert i å vite mer om Starts partnernettverk, eller hvordan du kan profilere din bedrift gjennom Start.

Mer informasjon om mulighetene for din bedrift finner du her.

Salg- og markedsavdelingen

Annonse fra Eliteserien: