Vender tilbake

Andreas Jenssen vender tilbake til Start og sin tidligere kompanjong, Steinar Pedersen (arkivbilde).

Annonse:

Trener Andreas Jenssen arbeidet tett med Steinar Pedersen - først i Start og deretter i Jerv. Han kom opprinnelig fra Lillestrøm der han også ble kjent med Steinar Pedersen, som den gang spilte for LSK.

Nå gjenforenes altså de to i Kristiansand.

- Det skal bli gøy å komme tilbake til mange kjente som er klar for å se fremover med Start og jobbe seg opp og fram i norsk fotball igjen. Jeg kjenner trenerapparatet godt og vet at de er sultne på å slå tilbake etter tunge tak i år. Jeg gleder meg virkelig til å sette i gang å jobbe med teamet i 2017, sier Andreas Jenssen.

Steinar Pedersen er svært godt fornøyd med signeringen.

- Vi har jobbet godt sammen før og jeg gleder meg til å gjenoppta det gode samarbeidet. Dette blir en god løsning for oss alle, sier Pederrsen.

Start styrker med dette trenerapparatet på A-laget. Siden Start 2-trener Mattias Andersson dro til Fløy, så har utviklingsleder Bård Borgersen vikariert som Start 2-trener. Med Andreas Jenssen på plass, vil det blir et større trenerteam som tar seg av både A-lag og rekrutteringslag.

- Andreas kommer inn sammen med meg, Øyvind (Dalseth) og Erik (Ruthford Pedersen). Jeg ønsker en tettere link mellom A-laget og Start 2-miljøet. Dalseth vil ha ansvaret for Start 2 sammen med Alexander Øren, samtidig vil Dalseth følge opp A-lagets unge spillere og være så mye med i vår hverdag som mulig. Tettere oppfølging av enkeltspillere og tilrettelegging av treningshverdag for alle er målet med justeringen, forklarer Steinar Pedersen.

Annonse fra Obos-ligaen: