- Trenger seks poeng til

Sportslig leder Tor-Kristian Karlsen om innspurten på sesongen.

Annonse:

- Jeg er fullstendig klar over at det gjenstår knallhard arbeid i de siste kampene. Start trenger seks poeng til for å være sikker på spill i Eliteserien neste år, sier sportslig leder Tor-Kristian Karlsen, når vi ber om hans synspunkter på serieinnspurten.

- Vi fighter på to plan, i både serie og cup, og i løpet av en måneds tid vil vi vite om vi ender opp med en historisk prestasjon for Start. Da vet vi om vi har oppnådd noe helt fantastisk, sier han og tenker naturligvis på om Start for første gang har spilt cupfinale og dessuten sikret seg fortsatt spill i Eliteserien.

- Vi møter nå fire lag som vi ikke tok ett eneste poeng mot i vårkampene. Det er en tøff innspurt?

- Ja, vi må ha den samme innsatsen som i hele høst og være like profesjonelle og ydmyke i alt vi foretar oss. Det må jobbes hundre prosent hver dag for at vi skal lykkes.

- Hvordan synes du utviklingen har vært i høst?

- Den har vært meget gledelig. Spillerne har tatt ansvar og respondert godt på ledelsen til Kjetil og resten av trenerteamet. Det legges ned en enorm innsats på treningene, og vi begynner å se konturene av den mentaliteten og kvaliteten som jeg alltid har ment har vært i gruppen. Det gleder meg stort.

- Men du mener vi trenger seks poeng til for å være trygge?

- Ja, men jeg tar gjerne i mot 12 poeng, jeg, da rykker vi opp over midten av tabellen, smiler Tor-Kristian Karlsen.

Tor-Kristian gjestet også ukas FredagsLIVE, der han snakket om innspurten og hvor nervøs han er under kampene.

Det kan du se her.

Annonse fra Obos-ligaen: