Tok kampanalysen for samarbeidspartnerne

De fremmøtte på dagens Sportsfrokost fikk et ganske detaljert innblikk i forberedelsene til kamp fra trener Joey Hardarson.

- Her ser dere litt hva vi tenker å gjøre i kampen mot Sandnes Ulf, forteller Joey Hardarson.

Sammen med Andreas Jensen viste han de mange fremmøtte på fredagens "sportsfrokost" noen av hemmelighetene før morgendagens kamp.

Dagens samling for våre samarbeidspartnere var lagt til LOS sine flotte lokaler på Kjøita, noe som passet bra med tanke på at kraftleverandøren er kampsponsor i morgen.

De fremmøtte fikk se Joey vise hvor grundig det jobbes med analyse før og etter kamper, og hvordan trenerteamet jobber for å få en rød tråd i treningsarbeidet.

Fysisk trener Atle Thunselle viste også litt om hvor nøye spillerne blir mål og kartlagt for at trenerteamet skal kunne legge opp treningshverdagen på en optimal måte.

LOS og Entelios ga også spennende innblikk i deres bransje og hverdag, og ikke minst fremtidens kraftmarked. Hvis deres tanker og visjoner slår til har Sørlandet mye å glede seg til!

- Det ble en veldig fin samling. Det er gøy å se at så mange kommer, og jeg tror de gikk herfra med et innblikk i hvordan det jobbes i Start som de ikke hadde fra før. Tusen takk til LOS for vertskapet! sier Arne Simonsen, kommersiell leder i Start.

Frokost TV

Ettersom det var fredag så var det naturligvis også Frokost-TV fra Kjøita. Der fortalte Joey litt om planene før morgendagens kamp, mens Jonas Deumeland, Eirik Wichne og Kasper Skaanes også kom innom for å fortelle hvordan det står til i spillergruppa.

Vi snakket også med Atle Knudsen, adm.dir i Entelios, og Margit Unander, adm. dir. i LOS, om hvordan de synes det var å samle alle Starts partnere i sine lokaler, og hvorfor de har vært Start-partnere siden 2001.

Kreftforeningen kom også innom for å fortelle om hvordan Rosa Sløyfe-aksjonen vil være synlige på kampen i morgen.

Se Frokost TV her: 

Her kan du se flere bilder fra morgensamlingen hos LOS.

 

 

Annonse fra Eliteserien: