Trener mye ekstra

Tobias Christensen om jobben som ligger bak fremgangen.

Annonse:

Tobias Christensen ønsker alltid å ta frisparkene for å score mål. Det er noe av grunnen til at han legger ned mange timer egentrening utenom fellestreningene med Start.

- Du blir ikke best ved bare å trene på fellestreningene hver dag, og jeg vil bli best. Jeg trener alltid en eller to økter i tillegg, forteller Tobias, som først 11. mai når myndighetsdagen.

- Jeg driver skuddtrening, skadeforebyggende øvelser, spenst, styrke og øvelser med begge bein. Det er mye som kan forbedres og jeg merker det hjelper. Jeg blir bedre, sier han.

Riktig innstilling

Start-trener Mark Dempsey roser Tobias for egeninnsatsen. Han liker hans innstilling og forteller samtidig at det er flere spillere som også trener mye i tillegg til fellestreningene

- Vi har en veldig fin spillergruppe med riktig innstilling til trening, sier Mark.

- Ja, repliserer Tobias. Det er en flott treningskultur i Start. Målt mot det nivået vi var på for et halvt år siden har vi hevet oss mye. Jeg merker det også på selvtilliten i gruppa, vi har tro på det vi holder på. Mot Tromsø spilte vi godt, den kampen og prestasjonene er noe vi skal bygge videre, sier Tobias.

- Så har vi en interessant treningskamp mot Viking på Sparebanken Sør Arena lørdag klokken 15?

- Det er en kamp vi ser fram mot og skal bruke best mulig for å bygge oss opp til seriekampen hjemme mot Sandefjord 2. påskedag. Den gleder vi oss til allerede og det er den som betyr noe, sier Tobias.

Få med deg Start - Viking

Lørdag kl. 15.00 tar Start i mot Viking på Sparebanken Sør Arena. Med mindre vi møter siddisene i NM, så blir det trolig det eneste oppgjøret mot våre rivaler fra Rogaland i år.

Alle sesongkortholdere har gratis inngang. Det samme har alle barn og ungdom.

Billettprisene for voksne uten sesongkort er 100,-.

Har du ikke sesongkort?

Det kan du kjøpe her.

Da sparer du penger, slipper billettkø og kommer gratis inn på treningskamper og får forkjøpsrett på billetter om Start endelig skulle spille seg frem til cupfinalen i år

Annonse fra Obos-ligaen: