Håkon Opdal jubler vilt etter å ha scoret fra midtbanen på Ullevaal mot Vålerenga i 2015. Målet skulle vise seg å bli veldig viktig i kampen for å unngå nedrykk. Til høyre: Mathias Rasmussen

Tilbakeblikk på møter med Vålerenga

Mandag er det klart for ny kamp, og denne gangen er det formlaget Vålerenga som kommer på besøk. Vi har tatt et dykk i arkivet og funnet noen bilder fra tidligere oppgjør mot laget fra hovedstaden. Foto: NTB scanpix

Vi har hatt mange dramatiske og spennende oppgjør mot Vålerenga, selv om vi ikke husker sist møte på Sparebanken Sør Arena med mye glede. En tidlig utvisning, med påfølgende baklengsmål på frisparket, satte tonen for det som til slutt endte med 1-6-tap i 2018.

Sist kamp mot Vålerenga var returoppgjøret på Intility og der vant Vålerenga 3-2, etter at blant andre Herolind Shala hadde scoret for oss.

Oppgjøret i 2010 bringer frem bedre minner...

Under kan du se Ønskekampen Start - Vålerenga fra 2010, med Mads Stokkeligen og Christer Kleiven som ekspertkommentatorer.


Flere profiler har gjort seg bemerket i begge klubbene, som Kristofer Hæstad og Bernt Hulsker. Her er noen bilder fra oppgjørene mellom klubbene de siste 15 årene.

Annonse fra Eliteserien: