Takker Fløy for hjelpen

Joey Hardarson setter pris på at han fikk "låne" flere Fløy-spillere til dagens treningsøkt, slik at Start kunne trene 11 mot 11.

- I og med at det er G19 NM-kamp i morgen så skal ungguttene trene rolig i dag. Så vi fikk god hjelp av Fløy i dag. De holder bra nivå og bridrar bra på økta, sier Joey Hardarson om de syv Fløy-spillerne som trente med Start-guttene i dag.

Se intervju med Joey her (artikkelen fortsetter under videovinduet).


Det er ikke første gangen at en eller flere Fløy-spillere har vært med på Start-trening de siste månedene. Vanligvis fylles det på med Start 2-spillere, men med et tett kampprogram for juniorspillerne er det ikke alltid det passer.

- Fløy har vært veldig fleksible og vist stort vilje til å låne oss spillere når det har vært behov for det. Nikola (Trajkovic, Fløys trener) har vært fantastisk raus ved å la oss bruke hans spillere, det er jeg veldig takknemlig for, sier Hardarson, som selv har en fortid som trener i Fløy.

Fløyspillere
Start fikk god hjelp av syv Fløy-spillere på dagens trening. Det gjorde at det var nok spillere til å spille 11 mot 11.

Trente hos naboen

Dagens treningsøkt ble holdt på Kongsgårdbanen, et par langpasninger unna Sparebanken Sør Arena, ettersom Sør Cup har fått låne vår storstue til finalespill idag.

I steikende varme ble det drillet i 11 mot 11, og Joey er tydelig på hva som må forbedres for å slå tilbake etter to tap.

- Vi må luke vekk perioder som vi hadde mot Kongsvinger og Notodden. Vi kommer ofte nok inn på siste tredjedel til å kunne score mål, men hvis vi havner under 1-0, 2-0 eller til og med 3-0 så er det vanskelig å vinne kamper. Vi må være 100 prosent skjerpa mot Tromsdalen, sier Hardarson.

Hva har dere lært av analysen av Notodden-kampen?

- Vi spiller bra de første 15-20 minuttene, men så blir vi litt sløve i måten vi jobber på. Det er situasjoner der vi ikke gjør ting 100 prosent, det er slappe returløp og Notodden kommer for lett til. Vi må rett og slett skjerpe oss og gjøre ting 100 prosent hele veien, og ikke tenke at "ting vil ordne seg" underveis, for det gjør det aldri, sier Hardarson.

Adnan Hadzic stod over dagens trening etter at han skadet skulderen i kampen mot Notodden. Det er ikke klart hvor lenge han blir ute. Henrik Robstad, som fikk en lett hjernerystelse og også måtte gå av banen på lørdag, var tilbake i trening.

Siste kamp før sommerpausen spilles mot Tromsdalen borte søndag kl. 18.

 

Annonse fra Eliteserien: