Sykkeldag med Pedalen

Pedalen Sykkelverksted sørger for at spillernes sykler ruller knirkefritt. Flere spillere fikk også kjøpt seg ny sykkel under det årlige besøket fra sykkelreparatørene.

Annonse:

- Det er et fantastisk samarbeid, som vi nyter veldig godt av, smiler Henrik Robstad etter at de dyktige reparatørene fra Pedalen sykkelverksted har gjennomført en vår-service på sykkelen hans.

Adeleke Akinyemi byttet sin sykkel som han kjøpte av dem i fjor, til en ny bruktsykkel. Da spissen fra Nigeria så en gul og sort sykkel falt han pladask og spurte om han kunne bytte. Dermed kunne Eirik Wichne kjøpe Adeleks tidligere sykkel, og alle ble fornøyde.

Det årlige besøket av Pedalen Sykkelverksted er en del av Starts gode samarbeid med Kirkens bymisjon, gjennom Start Life Support. Et titalls sykler ble reparert og overhalt, mens spillere og ansatte også fikk muligheten til å kjøpe bruktsykler til en god pris.

Pedalen er et sykkelverksted hvor fokuset er å skape et godt miljø for mennesker som trenger å få mot og erfaring til å stå i en arbeidsrelasjon.

Start setter stor pris på samarbeidet og jobben de gjør, og vi oppfordrer gjerne våre supportere og partnere til å bruke dem. 

Se reportasje fra dagens besøk her:


Annonse fra Obos-ligaen: