Suksess med ledersamling

80 ledere fra 57 forskjellige bedrifter var samlet da Start inviterte til ledersamling i vårt partnernettverk. Med foredrag fra Marit Bjørgen og Kjetil Rekdal ble det en stor suksess.

Start En Drøm, i samarbeid med Clarion Hotel Ernst, inviterte fredag topplederne hos våre samarbeidspartnere til årets andre ledersamling.

Et fullsatt lokale med over 80 ledere fra over 57 ulike bedrifter fikk oppleve tidenes vinterolympier Marit Bjørgen. Skidronningen fortalte om sin karriere og det å være gode sammen.

- Vi er utrolig stolte over å hente en slik kjent personlighet til vårt nettverk, sier Arne Simonsen, kommersiell leder i Start.

Christopher Langland og Kjetil Rekdal presenterte klubben fra innsiden, og de lettet på diverse slør både hva angår sportslig- og kommersiell satsing.

- Vi vil først og fremst takke våre fantastiske samarbeidspartnere som deltok på en fredag sammen med oss. Ingen samlinger blir en suksess uten deres tilstedeværelse, sier Simonsen.

- Dette ble tidenes ledersamling i Start-regi!

Simonsen ønsker å rette en spesiell takk til: 
* Clarion Hotel Ernst for en strålende levering hele kvelden. Et utsøkt måltid på hele 3 retter og service i verdensklasse.
* Norgesgruppen/Asko for at de hentet Marit Bjørgen 
* Mizuno for noen fantastiske sko til Marit
* Camilas Blomsterdeisign for herlige blomsterbuketter
* Allkopi for navneskilt

Her er noen bilder fra kvelden (artikkelen fortsetter under bildeserien).

Simonsen forteller at klubben den siste måneden så har Start hatt tre suksessfulle arrangementer for våre samarbeidspartnere.

  • Utenlandstur til Torino med 70 personer i nettverket
  • Cupfest på Torvet med 400 personer i nettverket representert.
  • Ledersamling på Clarion Hotel Ernst med 80 ledere i nettverket

 - Totalt har vi altså samlet rundt 550 personer fra vårt nettverk bare den siste måneden. Det sier litt om hva Start-nettverket har utviklet seg til.

- Det er ikke mange nettverk som kan måle seg med det! sier Simonsen fornøyd.

Vil din bedrift bli en del av Start-nettverket?

Kontakt Arne Simonsen på epost: arne@ikstart.no.

Annonse fra Obos-ligaen: