Viktig borteseier for Start 2

To mål av spissparet Kristian og Kristjan sørget for tre viktige poeng for Start 2. Arkivfoto

Det var duket for et oppgjør i bunnen av Norsk Tipping-ligaen da Start 2 møtte Storm på bortebane mandag kveld. Et Start 2 i poengnød viste seg frem på en fin måte, og tok også en solid seier.

- Vi tar tidlig kontroll på kampen og har mye ball. Vi er flinke til å variere mellom å bruke mellomrom og bakrom, og får Storm til å løpe mye etter ball. Vi tar ledelsen i det 13 minutt etter et flott angrep der Jørgen Myhre blir spilt fri i bakrom, han slår et perfekt innlegg til Floki som hamrer ballen opp i nærmeste hjørne, oppsummerer trenerne Gaute Schei og Adolfo Rodriguez

- Vi fortsetter å produsere flere store målsjanser, og det er derfor fortjent når Kristian Strømland Lien øker til 2-0 etter 30 minutter, etter et flott innlegg fra Sander Sjøkvist, sier de.

Siste kvarteret av omgangen mister Start 2 litt grepet, og gir Storm iniativet.

- I pausen blir vi enige om å gå for å få det neste målet, presse høyt og fortsette å produsere sjanser.

Det klarte Start 2-guttene tidvis bra, men manglende effektivitet gjorde at det endte med 2-0. 

- Oppsummert var det en god laginnsats, vi scorer to flotte mål, vi skaper flere sjanser enn tidligere kamper, og så er det deilig å holde nullen. Nå gleder vi oss til juniorkamp mot Kongsvinger på onsdag, og ny kamp i 3.divisjon mot Vardeneset på lørdag, avslutter trenerne.

 

Kampfakta: 

Storm - Start 2 0-2

Norsk Tipping Ligaen. Brattsberg Kunstgress

Mål Start 2: Kristian Strømland Lien, Kristjan Floki Finnbogason.

Start 2: Pedersen - Myhre, Daland (Rudi fra 35), Eftevaag, Ujkani (Jørgensen fra 81), Twum, Ugland, Sjøkvist, Gamachis, Finnbogason, Lien (Fanebust fra 90).

Annonse fra Obos-ligaen: