Tilbake på vinnersporet

G16-laget leverte en god kamp mot Express i G19-serien tirsdag kveld.

Endelig var det kamp for G16-guttene igjen, to uker etter at de gikk på sesongens første tap mot Jerv.

Denne gangen var det Express som var motstander på Sparebanken Sør Arena, og våre gutter viste tidlig at det ikke vra aktuelt å tape igjen.

De tar initiativet i kampen og får 1-0 tidlig med Teodor Witzøe, etter fint overlegg fra Stian Mangseth. Adrian Nilsen dobler ledelsen med en kontant avslutning etter vi kommer til innlegg fra høyre ved Mangseth igjen. Fem minutter før pause legger Teodor Witzøe på til 3-0, før Express reduserer på en overgang rett før pause.

- En god første omgang med herlig energi og mange gode og lange angrep, oppsummerer trener Håvard Lilletvedt.

- Vi har god kontroll i starten av 2. omgang, men Express reduserer etter hvert til 3-2 etter at de klarer å spille av vårt høye press. Vi føler vi har grei kontroll på 3-2, vi jobber tett i lagdelene defensivt og prøver å ha lengre angrep med ball, sier Lilletvedt.

Etter 87 minutter hamrer Jesper Gregersen et frispark i lengste hjørne og fastsetter sluttresultatet til 4-2.

- En godt gjennomført kamp, bedre energi i laget enn på lenge. Men det er alltid mye å forbedre, avslutter Lilletvedt.

Dermed står laget med fire seire på fem kamper. Det er tre kamper igjen i serien, først bortekamper mot Arendal og Trauma før laget avslutter sesongen med hjemmekamp mot Jerv 20.oktober.

Høydepunkter fra kampen (dessverre stoppet opptaket mot slutten av første omgang, slik at 3-1-målet til Express ikke ble filmet)