Tap for G19-laget

Starts G19-lag tok imot Bodø/Glimt på Sparebanken Sør Arena onsdag.

Det skulle bli en tung dag for Starts G19-lag da de tok imot Bodø/Glimt i Nasjonal G19 super, på Sparebanken Sør Arena.

Første omgang var en tett og jevnspilt omgang hvor Start hadde et lite overtak, uten at de store målsjansene ble skapt.

- Vi har ballen relativt mye og klarer å spille oss frem til siste tredjedel, uten at vi klarer å skape de helt store sjansene, sier trenerteamet til Starts G19-lag om den første omgangen, sier trener Alf Erik Svela.

Andre omgang skulle derimot bli av den innholdsrike sorten. 55 minutter var spilt, da Sander Svela ga Starts G19-lag ledelsen etter et flott forarbeid av Bjørn Dirdal og Jakob Ugland.

Etter en sterk åpning på omgangen, ble kampen preget av et lengre skadeavbrekk. Da kampen omsider ble blåst i gang igjen mistet Start rytmen i spillet, noe Bodø/Glimt straffet dem hardt for. Bortelaget utlignet etterhvert og da kampuret viste 82 minutter var stillingen 1-3.

-  Rytmen i kampen blir for vår del preget av et ti minutters langt skadeavbrekk, hvor en Glimt-spiller må få medisinsk hjelp. Da vi startet opp igjen virker det som vi mangler struktur og energi, samtidig gjør vi flere dårlige valg, sier Svela.

Start hadde flere muligheter til å redusere mot slutten av kampen etter en rekke store sjanser, men det ville seg ikke. Dermed endte kampen 1-3 og Bodø/Glimt tok med seg alle poengene hjem til Aspmyra.

- Det er synd og irriterende at vår dårlige periode ødelegger det som kunne vært en god prestasjon. Dette er ting som vi er helt nødt til å ta lærdom av, dersom vi skal utvikle oss videre, sier Svela..