Sterkt bortepoeng i Stavanger

Start 2 fikk med seg et godt resultat fra møtet med Viking 2 mandag kveld. (Arkivfoto)

Start 2 reiste vestover mandag kveld for å møte Vikings andrelag. Mens våre gutter kjemper for å berge plassen i divisjonen ligger Viking 2 på tredjeplass.

På grunn av flere skader på A-laget den siste uka, blant annet tre nye som kom i kampen mot HamKam, så var det få A-lagsspillere tilgjengelig. Mikael Ugland, Eman Markovic og tredjekeeper Sebastian Heggland var de tre fra A-stallen.

- Det var en tett og jevn 1.omgang. Vi var tålmodige i etablert angrep og hadde mange lange angrep der vi klarte å etablere spill på Vikings banehalvdel. I tillegg var vi gjennombruddshissige i overgangsspillet vårt som gjør at vi skaper flere gode muligheter, forteller trener Gaute Schei.

Andre omgang var ganske lik, der begge lag hadde gode sjanser til å ta ledelsen.

- Viking fikk en spiller utvist etter 75 minutter, noe som gjorde at vi styrte kampen det siste kvarteret. Desverre klarte vi ikke avgjøre kampen selv om vi har et bra trykk på Viking i denne perioden. Herlig laginnsats og en av våre bedre kamper offensivt. To gode keepere gjør at kampen ender 0-0, oppsummerer Schei.

Med det står Start 2 med 22 poeng, like mange som Bryne 2 som ligger på trygg plass.

 

Kampfakta:

Viking 2 - Start 2 0-0

Norsk Tipping-ligaen avd. 3

SR-Bank Arena, Stavanger

Start 2s lag: Sebastian Heggland - Altin Ujkani, Johannes Eftevaag, Jørgen Myhre, Sander Emanuelsen - August Pierre Vik Huchon (Preben Hille fra 86), Almin Dacic, Mikael Ugland, Bjørn Dirdal (Jacob Ugland fra 59), Eman Markovic (Daniel Folserås Berglund) - Kristian Strømland Lien

 

Annonse fra Eliteserien: